24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Mewah News tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Rekam Panjaluk Penerbangan Jet Pribadi Kanggo Terus Post-COVID

Rekam Panjaluk Penerbangan Jet Pribadi Kanggo Terus Post-COVID
Rekam Panjaluk Penerbangan Jet Pribadi Kanggo Terus Post-COVID
ditulis dening Harry Johnson

69% pangguna penerbangan pribadi saiki ngarep-arep bisa mbukak luwih saka post-COVID tinimbang sadurunge pandemi.

Print Friendly, PDF & Email
  • Setengah pangguna penerbangan pribadi saiki ujar manawa dheweke wis miwiti utawa miwiti mabur pribadi amarga COVID-19.
  • 54% pangguna ujar yen nggunakake penerbangan pribadi kanggo lelungan pribadi / plancongan wae.
  • Pangguna anyar cenderung nggunakake penerbangan pribadi kanthi ketat kanggo lelungan pribadi / plancongan (64%).

Survei sing lagi diluncurake nuduhake manawa permintaan panjaluk kanggo penerbangan pribadi bakal diterusake ing mbesuk.

Sawetara 69% pangguna penerbangan pribadi saiki ngarep-arep bisa mabur luwih post-COVID tinimbang sadurunge pandemi, kanthi 28% ujar manawa ngarep-arep bisa mabur pribadi ing level sing padha. Mung 3% ujar manawa bakal nggawe penerbangan pribadi luwih sithik ing jagad pasca COVID.

Pangarepan Penggunaan Penerbangan Pribadi Post-COVID
Gunakake Penerbangan Pribadi luwih post-COVID tinimbang sadurunge COVID69%
Gunakake Penerbangan Pribadi kaya sadurunge COVID28%
Gunakake Aviation Pribadi kurang post-COVID tinimbang sadurunge COVID3%

Setengah pangguna penerbangan pribadi saiki ujar manawa dheweke wis miwiti utawa miwiti mabur pribadi amarga Covid-19, lan 100% bros pribadi anyar kasebut ujar manawa bakal terus sawise pandemi. Luwih saka setengah (53%) ujar manawa bakal mabur pribadi kanthi rutin sanajan sawise pandemi, kenaikan 29% saka 41% sing ujar bakal terus penerbangan pribadi kanthi rutin ing survey Januari.

Survei kasebut uga nuduhake pipa kuat pelanggan jet pribadi anyar. Saka luwih saka 225 responden, 90% saiki minangka flyer pribadi, lan 9% ujar manawa saiki ngelingi penerbangan pribadi.

Ing babagan jinis lelungan, 54% ujar manawa nggunakake penerbangan pribadi kanggo lelungan pribadi / plancongan, 43% nggunakake kanggo kombinasi penerbangan pribadi / liburan lan kabutuhan bisnis, lan 3% ujar yen nggunakake penerbangan pribadi khusus kanggo bisnis.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar