24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah rapat News Warta Breaking Qatar Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Qatar mbukak luwih saka 100 hotel anyar kanggo FIFA 2022 World Cup

Qatar mbukak luwih saka 100 hotel anyar kanggo FIFA 2022 World Cup
Qatar mbukak luwih saka 100 hotel anyar kanggo FIFA 2022 World Cup
ditulis dening Harry Johnson

Portofolio Qatar 184-properti-kuwat digawe meh 32,000 tombol kamar.

Print Friendly, PDF & Email
  • Qatar siyap kanggo dadi tuan rumah Piala Dunia FIFA Qatar 2022.
  • Properti sing bakal teka minangka bagean saka strategi Qatar kanggo macem-macem penawaran lan njembarake daya tarik para pengunjung.
  • Qatar ngembangake tawaran pariwisata global selaras karo Qatar National Vision 2030.

Qatar nambah 105 hotel lan apartemen hotel anyar ing portofolio properti sing wis akeh, amarga negara kasebut bakal dadi tuan rumah FIFA World Cup Qatar 2022 ™. Properti anyar kasebut bakal nggedhekake daya tarik Qatar kanggo para pelancong lan nambah pengalaman pengunjung, amarga Pariwisata Qatar nerusake misi kanggo nggawe negara kasebut dadi tujuan sing misuwur ing saindenging jagad.

Salah sawijining bukaan hotel sing anyar yaiku Banyan Tree Doha, properti mewah bintang lima, dirancang kanthi elegan dening desainer interior terkenal Jacques Garcia. Bukaan hotel ing cakrawala taun iki kalebu, kayata Pullman Doha West Bay, properti Accor bintang lima; JW Marriott West Bay, kanthi eksterior sing apik banget; lan Hotel Steigenberger, kondhang amarga keramahan sing eksklusif. Saben hotel anyar kasebut nyumbang fasilitas utawa pengalaman sing unik kanggo portofolio properti sing kuwat ing Qatar ing 184 properti, sing udakara 32,000 tombol kamar.

Grup Qatar Airways Kepala Eksekutif lan Ketua Pariwisata Qatar, Tuan Akbar Al Baker, ujar: "Kita terus ngembangake tawaran pariwisata kanggo njamin tamu bisa nampa keramahan Qatar sing paling apik nalika bisa milih hotel, resort utawa apartemen sing dilayani. kanggo anggaran lan kabutuhan. Properti sing bakal teka minangka bagean saka strategi kita kanggo macem-macem penawaran lan njembarake daya tarik para pengunjung. Kita seneng ngembangake tawaran pariwisata global sesuai karo Wawasan Nasional Qatar 2030 lan nyedhiyakake luwih akeh pilihan kanggo Qatar kanggo lelungan. "

Pohon Banyan Doha lintang lima sing dibukak saiki menehi oasis kemewahan ing tengah-tengah kutha.

Kanggo campuran kerja lan dolanan, Pullman Doha West Bay kanthi 375 kamar lan suite lan 93 apartemen bakal diwiwiti pungkasan taun iki.

Sing pengin nyedhot pemandangan langit Doha bakal enggal bisa nginep ing JW Marriott West Bay 53 lantai. 

Wisatawan sing golek akomodasi sing cedhak karo bandara bakal bisa memesan Steigenberger Hotel Doha futuristik sing ana 204 kamar.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Pungkasane nemokake sawetara pilihan hotel ing Qatar 2022… minimal 4-5 wengi… Biasane pengin minimal 30 nganti 40 wengi kanggo Piala Dunia FIFA. Iku RIDIKOUS, dheweke mundur… http://www.WorldCupStadiumHotels.com , hotel ora murah nanging layak lan luwih murah tinimbang apa wae sing dakdeleng… 2 TAHUN nggoleki Hotel Doha… OMG !!!