24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Prancis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Prancis ngumumake COVID pass kanggo bar, restoran, bioskop lan sepur, jab wajib kanggo tenaga kesehatan

Prancis ngumumake COVID pass kanggo bar, restoran, bioskop lan sepur, jab wajib kanggo tenaga kesehatan
Presiden Prancis Emmanuel Macron
ditulis dening Harry Johnson

Vaksinasi COVID-19 kanggo masarakat umume ora wajib ditindakake ing wektu cedhak, nanging Macron ora milih pilihan kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  • Udakara 36% saka 67 yuta wong Prancis wis divaksinasi kanthi lengkap nglawan COVID-19.
  • Vaksinasi COVID-19 bakal diwajibake kanggo petugas kesehatan ing Prancis.
  • Pamrentah Prancis ora bakal ngulungake tes COVID-19 gratis maneh wiwit musim gugur.

Ing pidato ing televisi dina iki, Presiden Prancis Emmanuel Macron wis ngandhani warga Prancis yen kudu divaksinasi supaya bisa ngunjungi bar, restoran, bioskop, bioskop, lan kereta api, lan Covid-19 tembakan bakal dadi wajib kanggo petugas kesehatan Prancis.

Miturut Macron, vaksinasi COVID-19 bakal diwajibake kanggo petugas kesehatan ing Prancis, lan "pass kesehatan" sing mbuktekake status vaksinasi, utawa tes negatif kanggo coronavirus, perlu kanggo mlebu sepur utawa ngunjungi papan umum wiwit wulan Agustus. Kabeh warga Prancis lan warga sing umure luwih saka 12 taun, butuh pas.

"Kita bakal ngluwihi pass kesehatan sabisa-bisa supaya akeh sampeyan bisa divaksinasi," ujare Macron.

Vaksinasi COVID-19 kanggo masarakat umume ora wajib ditindakake ing wektu cedhak, nanging Macron ora milih pilihan kasebut. Yen tingkat inokulasi ora meningkat, presiden ngelingake yen dheweke bakal "takon babagan vaksinasi wajib kanggo kabeh wong Prancis." 

Kajaba iku, nalika tes PCR negatif bakal cukup kanggo entuk "pass kesehatan," Macron ujar manawa pamrentah ora bakal menehi tes COVID-19 gratis maneh wiwit musim gugur.

Udakara 36% saka 67 yuta wong Prancis wis divaksinasi kanthi lengkap nglawan COVID-19, nanging jumlah kasus virus corona anyar terus saya mundhak wiwit wiwitan Juli, didhukung dening wong sing luwih nular Varian Delta saka COVID-19.

Prancis nduwe gerakan anti-vaksin sing "kuwat" sing bakal ora seneng banget karo upaya vaksinasi agresif Macron.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar