24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Kabar Olahraga News Thailand Breaking News Pariwisata Singapur Maneka Warta

Pembunuhan Rajapati COVID-19 Ngalangi Ibu lan Anak

Bunuh diri COVID-19 diganggu - foto saka Pattaya Mail

Ing Pattaya, Thailand, kemungkinan bunuh diri COVID-19 sing bisa dicegah nalika ana wanita ora bisa mateni awake dhewe lan putrane sing isih enom amarga kahanan sing nekat disebabake COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Wong wadon umur 35 taun diidentifikasi minangka Dao, warga Laos, sing nangis karo putrane sing umur 7 taun ing njaba Tuanthong ing Kecamatan Pong sing arep nglalu nyawa COVID-19.
  2. Klompok wanita nemokake dheweke kabeh lagi nangis, lan Dao ngandhani yen dheweke arep menyang Waduk Mabprachan kanggo ngelem kalorone.
  3. Dheweke negesake rencana alternatif kanggo nyetir ing ngarep truk roda 18 nganggo sepeda.

Bojone Dao, 51 taun, Krit Banjong, lagi kerja dadi satpam, nanging dheweke kelangan kerja ing gelombang ketiga COVID-19 amarga PHK. Dheweke ujar manawa dheweke ora duwe cukup dhuwit kanggo mbayar sewane utawa kanggo tuku panganan utawa ngombe banyu.

Kepala desa saka Pong Moo 4, Ekachai Eimreung, teka ing adegan ing Soi Mabprachan Lang 3 kanggo menehi panganan lan 500 baht kanggo nginep ing wayah wengi kanthi janji bakal ngomong karo sing duwe omah babagan nundha pambayaran sewane kulawarga. Tuan tanah sarujuk ngidini dheweke nundha nyewa saiki.

Salah sawijining wanita saka klompok sing ndeleng dheweke nangis teka ing apartemen kulawarga kasebut karo kanca-kanca lan ngaturake panganan, kebutuhan, lan dhuwit menyang Dao sing janji ora bakal nyoba ngrusak awake dhewe utawa putrane.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar