24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Caribbean Industri Hospitality News Mbangun maneh Sint Maarten Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Penerbangan anyar saka Florida menyang St. Martin

Penerbangan anyar saka Florida menyang St. Martin

Frontier Airlines ngluncurake 2 penerbangan nonstop saka Florida menyang St. Martin tanggal 10 Juli 2021, khusus saka Miami lan Orlando.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Utamane Orlando minangka gateway anyar kanggo St. Martin.
  2. Jadwal penerbangan anyar iki diantisipasi kanggo mbukak kesempatan ing pasar feeder ing Atlanta, Denver, Philadelphia, Newark, lan Baltimore ing AS.
  3. Florida minangka wilayah utama kanggo Frontier Airlines sing nuduhake permintaan gedhe menyang Karibia.

Wakil Presiden Dewan Teritorial Prancis St Martin lan Presiden Kantor Pariwisata St. Martin, Ibu Valérie Damaseau ana ing upacara motong pita ing Bandara Internasional Putri Juliana, bareng karo Ibu De Weever, Menteri Pariwisata, Urusan Ekonomi, Lalu Lintas lan Telekomunikasi Sint Maarten.

"Kita seneng banget yen Frontier Airlines nambahake rong layanan anyar menyang pulau sing ramah. Peluncuran anyar bakal mbantu kita nggedhekake kehadiran ing wilayah penting ing Florida, ing Miami lan Orlando. Kita bakal terus kerja kanthi tekun supaya bisa njaga St Martin minangka salah sawijining tujuan paling populer ing Karibia kanggo ngunjungi, ”ujare Ibu Aida Weinum, Direktur Kantor Pariwisata St. Martin. "Kanthi lelungan sing akeh dikarepake menyang Karibia, kita matur nuwun lan nampani pengunjung, bulan madu, lan para penyayang pantai sing bisa mabur Frontier Airlines nalika ngunjungi swarga tropis St. Martin."

Frontier Airlines saiki dadi mitra sing regane kanggo St. Martin, saengga tujuan kasebut bisa nggedhekake jangkauan kasebut ing wilayah Florida. Muga-muga kekuwatan Miami lan Orlando kanggo narik pengunjung internasional saka saindenging jagad iki bakal ngasilake St. Martin dadi bagean saka plancongan rong pusat kanggo para pengunjung sing pengin nggabungake Florida karo pengalaman Euro-Karibia.

Penerbangan Miami lan Orlando anyar saiki beroperasi saben dina Setu.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar