24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Breaking Maroko Spanyol Breaking News Pariwisata

Majelis Umum UNWTO Maroko: Apa rahasia durung dingerteni?

SEGOVIA, SPAIN - 26 MARET: Sekretaris umum Organisasi Pariwisata Dunia, Zurab Pololikashvili, ditemokake nalika tumindak mbukak Forum WTO tanggal 26 Maret 2019 ing Segovia, Spanyol. (Foto dening Nacho Valverde / Europa Press liwat Getty Images)
ditulis dening Juergen T Steinmetz

UNWTO lagi siyap-siyap kanggo Majelis Umum kaping 24 ing Maroko.
Sumber sing diwenehake eTurboNews, GA iki ditundha, nanging kenapa Sekretaris Jenderal Zurab Pololikashvili nggawe rahasia kasebut nganti saiki, ora ngandhani negara-negara anggota UNWTO?

Print Friendly, PDF & Email
  1. Gosip saka sumber informasi nuduhake Sekretaris Jenderal UNWTO Zurab Pololikashvili mutusake penundaan 2021 2Majelis Umum kaping 4 saiki dijadwalake menyang Maroko.
  2. Morrocco minangka host sing tanggung jawab kudu duwe minat tanggal anyar kanggo acara UNWTO supaya ora ana konflik karo pangembangan COVID-19.
  3. Napa anggota UNWTO durung dingerteni?

Majelis Umum UNWTO, dianakake ing Langkawi, bakal dadi acara PBB tingkat internasional pertama wiwit COVID-19 nggawe jagad iki dadi kunci. Iki minangka warta nasional kanggo Jagad nalika Sekretaris Jenderal Zurab Pololikashvil kapilih maneh ing wulan Januari taun iki.

Nalika pemilihan Zurab Januari ing Spanyol ngalami bencana nasional amarga hawa adhem ditambah karo kunci amarga ana lonjakan kasus COVID.

Loro Sekretaris Jenderal UNWTO sadurunge ndhesek Zurab kanggo nundha pemilihan ing wulan Januari kanggo keamanan calon, supaya para delegasi bisa teka, lan khusus kanggo wong liya supaya bisa melu balapan kasebut.

Katon yen iki sing terakhir ana ing pikirane SG nalika kasebut kepengin menang pemilihan maneh ing manipulasi wektu, sanajan jelas ora ngajeni Bahrain.

Ing wulan Februari Sekretaris Jenderal UNWTO Zurab Pololikashvili memimpin delegasi UNWTO lan ngunjungi Maroko kanggo ngrembug babagan rincian rapat statutori sing bakal teka sing fokus ing Pendidikan lan Pemuda, Pembangunan Pedesaan, lan Inovasi Digital, lan Majelis Umum

Menteri Pariwisata Maroko Nadia Fettah Alaoui, ngiringi delegasi ing kunjungan telung dina kasebut, negesake komitmen Maroko kanggo nganakake Majelis Umum "bersejarah". Dheweke uga negesake pentinge nguripake maneh pariwisata internasional kanthi cara sing aman lan berkelanjutan.

Maroko sektor pariwisata, sing ilang $ 4.77 milyar (MAD 42.4 milyar) ing taun 2020 amarga larangan lelungan sing ana gandhengane karo COVID-19, golek cara kanggo menehi negara ningkatake ekonomi ing jagad pasca pandemi.
Maroko 37.5 yuta.

Saiki, Maroko, sawijining negara ing Afrika Lor rangking 124 ing jagad iki kasus COVID19. Maroko 110 kanthi pati 251 saben yuta,

Yen dibandhingake, Spanyol duwe pangkat 38 ing kasus, lan 25 mati.

Yen penundaan Majelis Umum dikonfirmasi, bakal nuduhake Maroko komitmen sejati kanggo pariwisata dunya lan njaga planet iki aman. Iki uga nuduhake komitmen kanggo nuduhake tanggung jawab mbangun pariwisata karo jagad iki, lan ora mung sawetara sing bisa melu ing Majelis Umum ing jaman saiki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar