24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Kabar Olahraga Industri Hospitality Italia Breaking News News Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Wedi Varian COVID-19 ing Musim Gugur

Wedi Varian COVID-19

Institut Kesehatan Tinggi (HIH) ing Italia nambah weker nalika angka rawat inap tetep kurang. Persentase kasus positif nyebabake wedi karo varian COVID-19 Kappa lan Delta, umume sing terakhir, sing mundhak saka 5.2 persen ing wulan Mei dadi 27.7 persen wulan Juni.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Laporan anyar saka HIH babagan penyebaran varian njaluk "perhatian gedhe" kanggo sirkulasi varian sing luwih nular iki.
  2. Vaksin kaping telu diusulake kanggo nglawan varian COVID-19 kasebut.
  3. Ing wulan Oktober, bakal ana sirkulasi virus maneh, beda karo taun 2020, lan umume wong sing durung divaksinasi bakal rampung ing perawatan intensif.

"Dosis vaksin kaping telu ana ing proposal, nanging kita ora ngerti kapan lan kanggo sapa," ujare Direktur Umum Pencegahan Menteri Kesehatan Italia, Gianni Rezza.

"Vaksinasi kaping telu nglawan COVID-19 lagi ditliti, sanajan durung ngerti kapan, kepiye, lan kanggo sapa," ujare Rezza sajrone konferensi pers babagan analisis data babagan ngawasi regional COVID-19.

"Ing wulan Oktober, bakal ana sirkulasi virus maneh, beda karo taun 2020, lan umume sing durung divaksinasi bakal dirawat kanthi intensif," ujare Undersecretary for Health, Pierpaolo Sileri. "Risiko yaiku virus kasebut nyebar ing bocah-bocah sing durung divaksinasi lan [sing] umure luwih saka 60 taun, lan sing pungkasan duwe risiko bisa dirawat ing perawatan intensif. Isih mati kanggo virus corona kaya vaksin kayane bodho kanggo aku. Kita duwe gaman supaya ora mati ing taun kepungkur. ”

Varian Delta: Sing Sampeyan Perlu Dikerteni

Varian Delta, sing duwe viral load 60 persen luwih nular tinimbang galur virus liyane, uga saya mundhak ing Italia miturut data sing diluncurake dening Menteri Kesehatan lan Institut Kesehatan Tinggi ing ngawasi mingguan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.

Ninggalake Komentar