24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Jerman Breaking News LGBTQ News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Lufthansa Ora Wis Sambutan Liyane 'Para Bapak-bapak'

Lufthansa ora bakal nyambut gawe maneh para wanita
Lufthansa ora bakal nyambut gawe maneh para wanita
ditulis dening Harry Johnson

Lufthansa bakal ngilangi ucapan "wanita lan wanita" tradisional kanggo para penumpang sing milih alternatif sing netral jender kayata 'tamu sing daktresnani,' utawa 'sugeng esuk / sore.'

Print Friendly, PDF & Email
  • Penumpang Lufthansa bakal ditawakake pilihan jender kaping telu sajrone proses pesenan.
  • Lufthansa minangka maskapai penerbangan utama paling anyar sing ngumumake 'pangowahan,' gabung karo Air Canada lan Japan Airlines.
  • Juru bicara Lufthansa ujar manawa kabeh komunikasi internal lan kru bakal digawe "adil gender".

Penumpang maskapai numpak a Lufthansa pesawat ing wektu sing bakal suwe ora bakal krungu maneh "Meine Damen und Herren" utawa "para wanita," ujare juru bicara maskapai kasebut dina iki.

Lufthansa bakal ngilangi ucapan "wanita lan wanita" tradisional kanggo para penumpang sing milih alternatif sing netral jender kayata 'tamu sing daktresnani,' utawa 'sugeng esuk / sore.'

Lufthansa minangka maskapai penerbangan utama paling anyar sing ngumumake gabung 'perubahan' Air Canada lan Japan Airlines.

Kajaba iku, penumpang Lufthansa bakal ditawakake pilihan jender kaping telu sajrone proses pesenan, kajawi “pria” lan “wanita”.

Pangowahan kasebut bakal diluncurake kanthi bertahap ing penerbangan Lufthansa, uga penerbangan dening Swiss, Austria, Brussels lan Eurowings, sing dadi anak perusahaan Lufthansa.

Lfthansa Group ujar manawa pangowahan kasebut minangka respons saka "diskusi sing dianakake kanthi bener ing masyarakat" amarga gender, lan saka kepinginan "ngurmati kabeh tamu ing papan kasebut."

Sanajan diumumake dina iki, pangowahan kasebut wis meh meh sak wulan. Juru bicara Lufthansa ujar ing wulan Juni yen kabeh komunikasi internal lan kru uga bakal digawe "adil gender".

Air Canada minangka maskapai pertama sing ngeculake kesopanan tradisional kanggo sensitivitas modern nalika ngganti "wanita lan wanita" karo "kabeh wong" ing taun 2019. Kaya Lufthansa, uga ngenalake pilihan jender kaping telu ing situs pesenan.

Japan Airlines ngetutake ing taun 2020, nanging mung nganakake pangowahan menyang pengumuman nganggo basa Inggris. Ora mung masarakat Jepang kurang seneng karo gaya ala Barat (tuladhane, ora padha legal ing bebrayan), salam Jepang-Jepang sing paling umum digunakake wis netral jender.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar