24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Cruising Industri Hospitality Warta Mewah News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Karnaval Nggawe Posting Pesen Cruise Nalika Sail Sail Maneh

Karnaval nambah postingan tugas pelayaran nalika lelayaran maneh
Karnaval nambah postingan tugas pelayaran nalika lelayaran maneh
ditulis dening Harry Johnson

Wiwit Maret 2021, Karnaval nambah rekrutmen kanggo ngrampungake operasi ing merek lan nyiapake kanggo musim liburan.

Print Friendly, PDF & Email
  • Kapal pesiar mewah kasebut bakal ngoperasikake separo armada utawa 42 kapal kanthi akhir taun fiskal lan layar kanthi Musim Panas 2022
  • Perusahaan katon bakal nangani rekrutmen nganti 500-1,000 calon ing setahun ing departemen operasional.
  • Karnaval fokus kanggo nggabungake pangowahan bisnis kanthi nambah pengalaman pantai, model bisnis, ngoptimalake portofolio produk, lan nemtokake manajemen rega kanggo ngasilake penghasilan.

Carnival Corporation siyap nyewa peran entri menyang wakil presiden kanggo ketemu operasi plancongan armada lengkap kanggo Musim Panas 2022. Nalika pelayaran diwiwiti sawise COVID-19 mandheg lan nyuda dhaptar kanggo bagean gedhe taun 2020, perusahaan nambah pariwara kerja saka 65 lowongan ing Q1 2021 nganti 204 ing Q2 2021.

kanthi Carnival nerusake pelayaran maneh ing wulan Juli 2021 lan liya-liyane kanggo ngetutake ing wulan ngarep, perusahaan fokus ing syarat karyawan hotel. Kapal pesiar mewah kasebut bakal ngoperasikake separo armada utawa 42 kapal kanthi akhir taun fiskal lan layar kanthi Musim Panas 2022. Wiwit Maret 2021, Karnaval nambah rekrutmen kanggo ngrampungake operasi ing merek lan nyiapake kanggo musim liburan . Pesenan mundhak 45% ing Q2 2021 yen dibandhingake karo kuartal sadurunge, miturut panggilan penghasilan Q2.

Perusahaan kasebut katon kanggo nangani rekrutmen nganti 500-1,000 calon ing setahun ing departemen operasional, sing dibuktekake karo peran 'Perekrut Kapal Kapal Petugas Rekrut'. Peran 'Direktur, Operasi HR Shipboard' ngupayakake supaya pangiriman layanan SDM efektif lan efisien menyang luwih saka 40,000 karyawan kapal. Perusahaan kasebut nggawe protokol lan pedoman keamanan kesehatan lan karyawan (HES) anyar kanggo dileksanakake ing pelabuhan sajrone bali menyang layanan lan pungkasane operasi kanthi skala lengkap.

Karnaval fokus kanggo nggabungake pangowahan bisnis kanthi nambah pengalaman pantai, model bisnis, ngoptimalake portofolio produk, lan nemtokake manajemen rega kanggo ngasilake penghasilan. Peran 'Direktur, Strategi Komersial & Pengembangan Bisnis' negesake manawa perusahaan kasebut arep nggawe tur lan pengalaman anyar kanggo karnaval lan merek adhine ing Karibia. Ngenali lan nggunakake teknologi anyar lan inisiatif komersial kanggo nambah Wi-Fi, swara, data lan kesempatan adhedhasar tanah.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar