24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Fraport Juni 2021 Tokoh Lalu Lintas: Pamulihan Nomer Penumpang Terus

Fraport Juni 2021 Tokoh Lalu Lintas: Pamulihan Nomer Penumpang Terus
Fraport Juni 2021 Tokoh Lalu Lintas: Pamulihan Nomer Penumpang Terus
ditulis dening Harry Johnson

Kanggo kaping pisanan wiwit wabah pandemi kasebut, Bandara Frankfurt maneh nampani luwih saka 80,000 penumpang sajrone sedina, dicathet ing rong dina kapisah ing wulan Juni 2021.

Print Friendly, PDF & Email
  • Bandara Frankfurt (FRA) nglayani udakara 1.78 yuta penumpang ing wulan sing dilaporake.
  • Momentum ing lalu lintas kargo ing FRA tetep ana sanajan kekurangan kapasitas weteng sing biasane diwenehake dening pesawat penumpang.
  • Bandara-bandara Fraport Group ing saindenging jagad iki uga nyathet tuwuhing lalu lintas sing nyata ing wulan Juni 2021.

Ing wulan Juni 2021, lalu lintas penumpang tetep pulih, sanajan pengaruh pandemi COVID-19 sing terus-terusan lan nyebar. Bandara Frankfurt (FRA) dadi 1.78 yuta penumpang ing wulan pelapor. Iki nuduhake kenaikan meh 200 persen dibanding Juni 2020. Nanging, angka iki adhedhasar regane pathokan murah sing kacathet ing wulan Juni 2020, nalika lalu lintas mudhun amarga kenaikan tingkat infeksi COVID-19.

Ing wulan sing nglaporake, penurunan tarif insiden COVID-19 lan pengangkatan watesan perjalanan luwih lanjut terus nyebabake pengaruh lalu lintas kanthi positif. Kanggo kaping pisanan wiwit wabah pandemi kasebut, Bandara Frankfurt maneh nampani luwih saka 80,000 penumpang sajrone sedina, dicathet ing rong dina kapisah ing wulan Juni 2021. 

Yen dibandhingake karo pre-pandemi Juni 2019, FRA ndhaptar penurunan penumpang liyane sing 73.0 persen ing wulan pelaporan. Sajrone paruh pertama taun 2021, FRA nglayani udakara 6.5 ​​yuta penumpang. Dibandhingake karo periode nem wulan sing padha ing 2020 lan 2019, iki nuduhake penurunan 46.6 persen lan 80.7 persen.

Bentenipun, momentum pertumbuhan lalu lintas kargo ing FRA tetep ana sanajan kekurangan kapasitas weteng sing biasane diwenehake dening pesawat penumpang. Ing wulan Juni 2021, throughput kargo (kalebu angkutan udara lan pos udara) mundhak 30.6 persen saben taun dadi 190,131 metrik ton - volume nomer loro paling dhuwur sing dicathet ing wulan Juni ing FRA. Dibandhingake karo Juni 2019, kargo mundhak 9.0 persen. Wutah sing kuat iki negesake posisine Bandara Frankfurt dadi pusat penerbangan udara sing utama ing Eropa. Gerakan pesawat mundhak mung luwih saka 114 persen taun-taun nganti 20,010 lepas landas lan pendaratan. Bobot lepas landas maksimum (MTOWs) mundhak 78.9 persen dadi udakara 1.36 yuta metrik ton ing wulan Juni 2021.

Bandara Fraport Group ing saindenging jagad iki uga nyathet pertumbuhan lalu lintas sing nyata ing wulan Juni 2021. Ing sawetara bandara, lalu lintas mundhak nganti pirang-pirang atus persen - sanajan adhedhasar level lalu lintas sing suda banget ing wulan Juni 2020. Nomer penumpang ing kabeh bandara ing portofolio internasional Fraport isih ana ing sangisore level pra-pandemi Juni 2019.

Slovenia iku Bandara Ljubljana (LJU) nyambut 27,953 penumpang ing wulan sing dilaporake. Ing bandara Brasil Fortaleza (FOR) lan Porto Alegre (POA), total lalu lintas mundhak dadi 608,088 penumpang. Ing ibukutha Peru, Bandara Lima (LIM) nampani 806,617 penumpang ing wulan Juni 2021.

14 bandara regional Yunani nglayani udakara 1.5 yuta penumpang ing wulan Juni 2021. Ing pesisir Laut Ireng Bulgaria, total lalu lintas bandara Twin Star saka Burgas (BOJ) lan Varna (VAR) mundhak dadi 158,306 penumpang. Ing Riviera Turki, Bandara Antalya (AYT) nyumurupi lalu lintas tuwuh dadi udakara 1.7 yuta penumpang. Volume penumpang ing Bandara Pulkovo (LED) St. Petersburg ing Rusia maju udakara 1.9 yuta. Ing China, Bandara Xi'an (XIY) nyathet laba lalu lintas 31.8 persen saben taun kanggo udakara 3.5 yuta penumpang.

Ringkesan, bandara AYT lan bandara Yunani nampa meh akeh penumpang ing bandara basis dhasar FRA kita ing wulan Juni 2021, dene kaping pindho luwih akeh penumpang liwat XIY. Iki nuduhake kinerja dinamis portofolio bandara internasional Fraport. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar