Breaking News Internasional Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Breaking Jamaika News Mbangun maneh Warta Pecah Arab Saudi Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Menteri Pariwisata Jamaika bakal melu ing KTT Pemulihan Pariwisata Afrika

Hon. Edmund Bartlett lan HE Ahmed Al Khateeb kanggo ketemu ing KTT Pemulihan Pariwisata Afrika

Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett mangkat menyang pulau kasebut dina iki (13 Juli) kanggo melu KTT Pemulihan Pariwisata Afrika sing ditunggu-tunggu kanggo Menteri Pariwisata Afrika, sing bakal dianakake ing Nairobi, Kenya, dina Jumuah, 16 Juli 2021.

Print Friendly, PDF & Email
  1. KTT Pemulihan Pariwisata Afrika tingkat tinggi nututi KTT Pemulihan Pariwisata sing dianakake ing Riyadh, Saudia Arabia ing Mei taun iki.
  2. Fokuse yaiku ing era anyar sing saiki pariwisata mlebu lan bakal nemokake cara kanggo mbangun maneh sektor pariwisata Afrika sing kena pengaruh negatif dening COVID-19.
  3. Menteri Bartlett bakal nerusake diskusi investasi karo Menteri Pariwisata kanggo Arab Saudi nalika ing Kenya.

Menteri Bartlett diundang kanggo pidato ing puncak kasebut kanthi kapasitas minangka pimpinan pamikiran global sing dihormati babagan ketahanan lan pemulihan pariwisata.

Nalika ing Kenya, Menteri Bartlett bakal nerusake rundingan investasi karo Yang Mulia Ahmed Al Khateeb, Menteri Pariwisata kanggo Arab Saudi, sing diwiwiti kanthi resmi ing wulan Juni nalika Menteri tanpa Portofolio ing Kementerian Pertumbuhan Ekonomi lan Penciptaan Proyek, Senator Hon. Aubyn Hill, dadi tuan rumah sing pertama Jamaika-Arab Saudi konferensi bilateral fokus ing investasi batin kanggo ningkatake pertumbuhan ekonomi lan nggawe lapangan kerja anyar. 

Nalika semana, Menteri Al Khateeb memimpin delegasi tingkat tinggi sajrone bubar dolan menyang Jamaika, kalebu, Pak Abdurahman Bakir, Wakil Presiden Atraksi lan Pembangunan Investasi ing Menteri Investasi ing Arab Saudi, lan Pak Hammad Al-Balawi, Manajer Umum Manajemen Investasi lan Pengawasan ing Menteri Pariwisata Saudi.

Ing rapat 24 Juni, Menteri Hill ngucapake komitmen pemerintah kanggo nguatake hubungan Jamaika-Arab Saudi. Nalika Menteri Al Khateeb, sing dadi ketua Dana Saudi kanggo Dolar Amerika Serikat kanggo milyaran dolar AS, negesake visi kanggo memangkin ekspansi operasi bisnis Arab Saudi ing Amerika, utamane ing saindenging wilayah Karibia lan Amerika Latin.

"KTT tingkat tinggi kasebut diwiwiti saka puncak KTT Pemulihan Pariwisata sing dianakake ing Riyadh, Saudia Arabia ing Mei taun iki. Bakal fokus ing jaman anyar sing saiki sektor pariwisata mlebu lan bakal nemokake cara kanggo mbangun maneh sektor pariwisata Afrika sing kena pengaruh negatif saka pandemi COVID-19, "ujare Menteri Bartlett.  

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar