24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor News Mbangun maneh Seychelles Breaking News Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Menteri Pariwisata Ketemu Asosiasi Perhotelan lan Pariwisata Seychelles

Asosiasi Perhotelan lan Pariwisata Seychelles

Menteri Luar Negeri lan Pariwisata, Sylvestre Radegonde, lan Sekretaris Utama Pariwisata, Ibu Sherin Francis, wis rapat karo dewan Perhotelan lan Pariwisata Seychelles (SHTA) kanggo ngrembug babagan masalah sing ana saiki sing nyebabake pamulihan pariwisata ing Seychelles. perdagangan komitmen pemerintah menyang sukses industri uga upaya pemerintah kanggo terus kerja bareng sektor swasta.

Print Friendly, PDF & Email
  1. SHTA entuk dhukungan saka Menteri Luar Negeri lan Pariwisata kanggo kepentingan sektor kasebut lan komunitas sing luwih jembar.
  2. Rapat saben wulan antarane rong departemen bakal dilanjutake maneh.
  3. Profesional pariwisata saka sektor swasta bakal diajak gabung karo panitia penasihat anyar kanggo mbantu pemerintah kanthi efektif kanggo ngatasi masalah sing gegandhengan karo pariwisata.

Menteri Radegonde ujar nalika wiwitan rapat, dianakake kaping pisanan ing taun iki, kanthi virtual, liwat platform online ZOOM pungkasan wulan pungkasan, manawa departemen bakal, kanthi alesan, njaluk panjaluk sing digawe dening SHTA kanggo kepentingan sektor kasebut lan ekonomi sing luwih jembar. Kolaborasi lan konsultasi bakal ditambah, ujare, kanthi nerusake rapat saben wulan antara Departemen Pariwisata lan SHTA.

Sacara ringkes marang anggota dewan SHTA babagan penyusunan ulang sing ana ing Departemen Pariwisata, Menteri Radegonde negesake manawa pembubaran Pariwisata Seychelles Dewan (STB) lan penggabungan loro badan pariwisata nasional utama penting kanggo nggabungake sumber daya kanggo loro entitas kasebut nalika nggawe sinergi sing dikarepake.  

Usul Menteri Radegonde kanggo ngundang para profesional pariwisata saka sektor swasta kanggo gabung karo panitia penasihat anyar kanthi efektif mbiyantu pamrentah ngrampungake perkara-perkara sing ana gandhengane karo pariwisata, kanthi positif ditampa dening SHTA sing negesake manawa industri pariwisata dikuatake nalika sektor swasta lan publik bisa uga saling berkontribusi. ngrancang lan mikir strategis lan nyipta solusi kanggo masalah nasional.

Nilai kanggo dhuwit minangka salah sawijining masalah utama sing diadhepi industri kasebut lan Menteri Radegonde negesake rencana departemen kasebut kanggo nambah pengalaman pengunjung; pambiji lan inventaris situs sing wis ana minat lan produk akomodasi bakal ditindakake lan biaya mlebu situs ikon bakal ditinjau supaya para pengunjung entuk dhuwit.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar