Education Warta Breaking Walanda News wong Pariwisata News Wire Plancongan Maneka Warta

Pariwisata Pariwisata Bonaire milih Dr. Robertico R. Croes dadi Strategist & Penasihat Pariwisata

Robert Robert Croes
Robert Robert Croes
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Bonaire, sawijining kotamadya pulo Walanda, dununge ing pesisir Venezuela ing sisih kidul Karibia.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Bonaire milih Direktur Pariwisata sing anyar, Miles Mercera, Tourism Corporation Bonaire (TCB) uga seneng ngumumake tambahan Dr. Robertico R. Croes dadi Strategist & Penasihat Pariwisata.
  2. Dr. Croes, Profesor lan Dekan Associate sing saiki uga dadi Direktur Institut Dick Pope Sr. kanggo Studi Pariwisata ing Universitas Florida Rosen College of Hospitality Management bakal nggawa 40 taun pengalaman pariwisata lan urusan luar negeri kanggo peran.
  3. "Wayahe nyenengake kanggo menehi kontribusi kanggo strategi pariwisata kanggo Bonaire amarga pulau kasebut katon ora mung pulih nanging uga nganyari posisi minangka tujuan," ujare Croes. "Aku seneng bisa menehi kaprigelan kanggo mbantu Bonaire lan ekonomi ing arah sing positif amarga entuk kesadaran ing segmen anyar."

Latar mburi sing jembar kalebu nyithak papat buku babagan manajemen pariwisata ing tujuan pulau banyu anget, pariwisata lan pengurangan kemiskinan, tantangan sing diadhepi tujuan pulau cilik, lan penerapan model permintaan kanggo ekonomi cilik.

Croes bakal nerbitake buku kaping lima, Pulau Kecil lan Pariwisata Tujuan Cilik, ing wulan Desember 2021. Kajaba iku, dheweke wis nyumbang akeh buku liyane, wis ngetokake luwih saka 130 karya terbitan, ngetokake luwih saka 30 laporan industri, lan menehi presentasi babagan topik kasebut ing saindenging donya, Croes uga wis takon ing pirang-pirang negara kalebu Nikaragua, Costa Rica, Ekuador, Brasil, Aruba, Curacao, Bonaire, Grenada, Italia, lan Amerika Serikat.

Wiwit nampa gelar doktor ing Universitas Twente, Walanda, Croes wis nerbitake akeh artikel ing macem-macem jurnal pariwisata lan dadi editorial papat. Croes minangka panampa Thea Sinclair Award 2015 lan 2018, Penghargaan Insentif Riset UCF (RIA) 2015, Kertu Riset Siswa Siswa Terbaik 2015, sing disajekake ing Simposium Riset Manajemen Keuangan Perhotelan Internasional kaping 32. Universitas New York, NY, 7 November 2015, lan sawetara penghargaan liyane.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar