24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Mbangun maneh tanggung jawab Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Delta Air Lines nambahake 36 jet Airbus lan Boeing bekas kanggo armada ing tengah permintaan perjalanan

Delta Air Lines nambahake 36 jet Airbus lan Boeing bekas kanggo armada ing tengah permintaan perjalanan
Delta Air Lines nambahake 36 jet Airbus lan Boeing bekas kanggo armada ing tengah permintaan perjalanan
ditulis dening Harry Johnson

Pandemi COVID-19 nyedhiyakake kesempatan kanggo nyederhanakake armada Delta lan nyepetake pensiun 18 widebody 777s, lan armada MD-88 lan MD-90, kabeh luwih tuwa lan kurang efisien.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pandemi iki nyedhiyakake Delta kanthi kesempatan bisnis sing unik kanggo nambah pesawat generasi anyar kanthi rega sing menarik.
  • Delta kanggo nambah nambah 29 Boeing 737-900ER bekas lan 7 armada Airbus A350-900s.
  • Pembaruan armada Widebody minangka instruksi kanggo pemulihan Delta, lan bakal mbantu posisi Delta supaya bisa entuk bathi lan tuwuh ing mangsa ngarep.

Delta Air Lines nggawe perjanjian kanggo nambah 29 panggunaan Boeing 737-900ER lan sewa pitu digunakake Airbus A350-900 amarga terus streamline lan modernake armada. 36 pesawat tambahan bakal nambah efisiensi bahan bakar lan ningkatake pengalaman pelanggan, nalika ndhukung strategi nganyari maneh armada Delta sing fokus ing penyederhanaan, ukuran, ukuran lan keberlanjutan.

"Pesawat iki minangka investasi kanggo masa depan Delta," jarene Delta Air Lines CEO Ed Bastian. "Nalika ngatasi pandemi iki, pendekatan Delta sing disiplin, inovatif kanggo nganyari maneh armada supaya bisa tuwuh nalika panjaluk panjaluk bali, nalika nambah pengalaman pelanggan lan ndhukung komitmen keberlanjutan."

Pandemi COVID-19 nyedhiyakake kesempatan kanggo nyederhanakake armada Delta lan nyepetake pensiun 18 widebody 777, lan armada MD-88 lan MD-90, kabeh umure luwih tuwa lan kurang efisien. Pandemi iki uga nyedhiyakake kesempatan bisnis unik kanggo nambah pesawat generasi anyar kanthi rega sing menarik.

Pembaruan armada Widebody minangka instruksi kanggo pemulihan Delta, lan bakal mbantu posisi Delta supaya bisa entuk bathi lan tuwuh ing mangsa ngarep. Minangka pesawat unggulan Delta, A350 nyedhiyakake pengalaman pelanggan kelas internasional, nambah kapasitas muatan, nyuda biaya unit lan menehi kontribusi kanggo masa depan sing luwih berkelanjutan.

A350 generasi sabanjure mbakar bahan bakar 21 persen luwih murah saben kursi tinimbang 777 sing diganti. Efisiensi bahan bakar sing luwih penting iku penting kanggo upaya Delta kanggo nyuda emisi karbon lan Penerbangan menyang Net Zero. Akuisisi 29 wong sempit 737-900ER uga nglengkapi armada Delta sing ana.

Delta bakal nyewa A350 liwat AerCap lan tuku 27 saka 737-900ER saka dana sing dikelola dening Castlelake, LP, dene rong 737-900ER sing isih ana bakal dibiayai saka dana sing uga dikelola dening Castlelake, LP Loro-lorone transaksi kasebut tundhuk karo kahanan sing nutup. Pangiriman pesawat bakal rampung ing kuartal pertama 2022, lan bakal mlebu layanan sawise modifikasi rampung.

Saliyane pitu A350 sing dadi bagean saka woro-woro iki, Delta saiki duwe 15 layanan A359 lan 20 pesanan. Tambahan saka 29 737-900ER bakal nggawa total 159 ing armada.

Kesepakatan kasebut ngetrapake keputusan Delta ing wulan April kanggo nggunakake opsi kanggo 25 jet A321neo tambahan, sing bakal diwiwiti taun ngarep. Pesawat kasebut nawakake biaya kursi paling murah ing armada Delta.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar