24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Industri Hospitality Warta Industri Rapat rapat News Pariwisata Pirembagan Pariwisata USA Breaking News Maneka Warta

Registrasi IMEX Amerika Nuduhake Lonjakan Positif

Dina BuzzHub BuzzHub pertama nggawe hadiah apik

Mung sewulan sawise registrasi langsung dikirim menyang IMEX Amerika ing Las Vegas ing wulan November iki, panjaluk pembeli sing luwih dhuwur luwih dhuwur tinimbang ing titik sing padha ing 2019, yaiku rekor.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pameran internasional kalebu kontrak saben minggu lan kalebu kabeh sektor industri, utamane Amerika Utara.
  2. IMEX America bakal duwe peran penting ing pamulihan bisnis sing dituju.
  3. Acara kasebut ditindakake tanggal 9-11 November iki ing Mandalay Bay, Las Vegas, Nevada.

“Registrasi pembeli kanthi cepet entuk pembeli sing dadi tuan rumah ndaftar kanthi jumlah sing kuat. Ana uga produk pelampung ing pameran, nambah momentum positif sajrone acara langsung kita, IMEX Amerika. " Ray Bloom, ketua Grup IMEX, nampani lonjakan registrasi sadurunge acara ing wulan November iki. 

Saliyane para pembeli, sawetara pameran internasional duwe kontrak saben minggu lan kalebu kabeh sektor industri, utamane Amerika Utara. Iki kalebu tujuan kayata Kanada, Italia, Boston, Atlanta, Argentina, Hawaii lan Puerto Rico; bebarengan karo klompok hotel Four Seasons, Wyndham Hotel Group, Mandarin Oriental Hotel Group lan Associated Luxury Hotels International.

Ray Bloom nerusake: "Sawise ngobrol karo para pembeli lan peserta pameran, kita ngerti manawa IMEX Amerika bakal duwe peran penting ing pamulihan bisnis uga menehi kesempatan marang tim kanggo nyambung maneh sawise taun angel. Tim kita sibuk nggarap acara kanggo nampilake pertunjukan kanthi wektu sing ora bisa dilalekake uga kesempatan sing cukup kanggo nindakake bisnis sing dadi dhasar kabeh pertunjukan langsung. ”

IMEX Amerika kedadeyan tanggal 9-11 November ing Teluk Mandalay ing Las Vegas Senen sing cerdas, didhukung dening MPI, tanggal 8 November. Kanggo ndhaptar - gratis - klik kene.

Kanggo rincian liyane babagan pilihan akomodasi lan kanggo dipesen, klik kene.

www.imexamerica.com

eTurboNews minangka mitra media kanggo IMEX Amerika.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar