24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments News Mbangun maneh tanggung jawab Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

United Airlines: Pesawat Udara Listrik bakal Ditambah ing 2026

United Airlines: Pesawat Udara Listrik bakal Ditambah ing 2026
United Airlines: Pesawat Udara Listrik bakal Ditambah ing 2026
ditulis dening Harry Johnson

Heart Aerospace nggawe ES-19, pesawat listrik 19 kursi sing duweni potensi bisa mabur pelanggan nganti 250 mil sadurunge pungkasan dasawarsa iki.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pesawat listrik pesawat bakal mangkat miturut perjanjian anyar karo United Airlines Ventures, Breakthrough Energy Ventures, Mesa Airlines lan Heart Aerospace.
  • United Airlines mlebu perjanjian kanggo entuk 100 pesawat Heart-Aerospace ES-19, pesawat listrik 19 kursi sing duweni potensi decarbonize lelungan udara regional.
  • Mitra regional United Express, Mesa Airlines, uga nandatangani perjanjian kanggo entuk 100 pesawat listrik.

United Airlines Ventures (UAV) ngumumake dina iki, bebarengan karo Breakthrough Energy Ventures (BEV) lan Airlines Mesa, wis nandur modhal pesawat startup pesawat listrik Heart Aerospace. Aerospace Jantung lagi ngembangake ES-19, pesawat listrik 19 kursi sing duweni potensi bisa mabur pelanggan nganti 250 mil sadurunge pungkasan dasawarsa iki. Saliyane investasi UAV, United Airlines kanthi sarujuk setuju kanggo tuku 100 pesawat ES-19, yen pesawat kasebut memenuhi syarat keamanan, bisnis lan operasional United. Mesa Airlines, mitra strategis utama United nggawa pesawat listrik menyang layanan komersial, uga setuju kanggo nambah 100 pesawat ES-19 menyang armadane, tundhuk karo sarat sing padha.

UAV nggawe portofolio perusahaan sing fokus ing konsep keberlanjutan inovatif lan nggawe teknologi lan produk sing dibutuhake kanggo nggawe maskapai netral karbon lan nggayuh target emisi gas rumah kaca bersih nol. Kanthi kesepakatan anyar iki, United nambah komitmen sing kendel kanggo nyuda emisi gas omah kaca 100% ing taun 2050 tanpa gumantung karo offset karbon tradisional, uga bisa nggedhekake Heart Aerospace lan melu pangembangan pesawat sing bakal nyuda emisi gas omah kaca. saka mabur.

"Breakthrough Energy Ventures minangka swara utama para investor sing ndhukung nggawe teknologi energi bersih. Kita duwe panemu manawa kita kudu nggawe perusahaan sing duweni potensi nyata kanggo ngowahi cara industri lan, ing kasus iki, tegese investasi ing perusahaan kaya Heart Aerospace sing nggawe pesawat listrik sing bisa digunakake, "ujare Michael Leskinen, Wakil Presiden Corp. Hubungan Pangembangan & Investor, uga Presiden UAV. "Kita ngerti manawa para pelanggan pengin kepemilikan luwih akeh kanggo jejak emisi karbon dhewe. Kita bangga bisa kerja sama karo Mesa Air Group kanggo nggawa pesawat listrik menyang para pelanggan luwih dhisik tinimbang maskapai AS liyane. CEO Mesa sing wis suwi, Jonathan Ornstein wis nuduhake kepemimpinan visioner ing bidang penerbangan listrik. "

UAV lan BEV kalebu investor pertama ing Heart Aerospace, nuduhake kapercayan marang desain Heart lan nggawe potensial Heart kanggo nglacak pangenalan ES-19 menyang pasar wiwit taun 2026.

"Penerbangan minangka bagean kritis ing ekonomi global kita. Sekaligus, iki minangka sumber utama emisi karbon lan salah sawijining sektor sing paling angel decarbonize, "ujare Carmichael Roberts, Breakthrough Energy Ventures. "Kita yakin pesawat listrik bisa dadi transformasional kanggo nyuda emisi industri, lan ngaktifake lelungan regional sing murah, tenang lan bersih kanthi skala amba. Tim visioner Heart nggawe pesawat ing sekitar teknologi motor listrik sing bisa ngidini maskapai bisa beroperasi kanthi sekedhik biaya saiki lan duweni potensi kanggo ngowahi cara mabur. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar