24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Plancongan Bisnis Industri Hospitality News wong Thailand Breaking News Pariwisata Maneka Warta

Skål Mbayar Penghargaan kanggo Walter Kenneth "Ken" Whitty

Walter Kenneth "Ken" Whitty

Kanthi sedhih banget nalika Pengadilan Skålleague Ken Whitty, MD, Flow Inter Co. Ltd., distributor Paulaner Bir lan omben-omben diumumake.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Walter Kenneth "Ken" Whitty, 1952 - 2021, liwati sawise nglawan kanker.
  2. Perusahaan Ken dadi sponsor Skål ing Bangkok lan Pattaya, Thailand.
  3. Presiden Skål International, Andrew J. Wood, ngaturake pujian nalika upacara kremasi Buddha sing dianakake wingi ing Wat Sri-Iam ing Bangkok.

Ing umur 69 Ken, dheweke wis berjuang nglawan kanker sajrone taun-taun pungkasan. Lair ing Waterford, Irlandia, Ken pisanan teka ing Thailand ing taun 1999 lan kanthi cepet nyipta Danmark Co. Ltd. lan Flow Inter Co. Ltd., siji-sijine distributor ing Thailand merek terkenal kayata Paulaner, Hopf, Hacker-Pschorr, lan Fuller's Beers . Bebarengan karo Cornish Orchard Cider lan Abbona Wines. Ken minangka MD lan Khun Kanpitcha (Toi), lan garwane Ken minangka Direktur Eksekutif. Dheweke nggawe bisnis sing sukses ngimpor bir lan omben-omben terkenal. Perusahaan kanthi sponsor sing kuat dadi sinonim karo OKTOBERFEST ing Thailand.

Flow Inter Co. Ltd. uga sponsor lawas ing Skål ing Bangkok lan Pattaya, kanthi rutin ndhukung anggota lan rapat sajrone 14 taun karo Paulaner Beers lan macem-macem omben-omben.

Andrew J. Wood, Presiden Skål Internasional, nalika upacara kremasi Buddha sing dianakake wingi ing Wat Sri-Iam ing Bangkok, ngucapake pujian singkat. "Karo mesem mesra, Ken dadi pamiarso rutin ing acara industri sing akeh perusahaan lan sponsor. Dadi Kamar Dagang Thailand Inggris (BCCT) utawa Kamar Jerman (GTCC) lan liya-liyane, utawa acara industri pariwisata lan pariwisata - kayata Skål utawa FBAT - Ken, Toi, lan tim pancen ndhukung, "ujare Wood.

"Ken ninggalake warisan sing kuat lan kita nyedhaki Toi lan kulawarga kanthi katresnan lan dhukungan saiki. Ken banget dikagumi lan bakal ora dieling-eling karo kita kabeh, sing uripe dicenthang. Kanti sedhih banget lan sedhih banget kita sedhih karo kanca kita sing wis seda. ”

Skål minangka organisasi profesional pimpinan pariwisata ing saindenging jagad sing nyengkuyung pariwisata global lan kekancan. Iki minangka siji-sijine klompok internasional sing nggabungake kabeh cabang industri pariwisata lan pariwisata. Anggota, manajer industri lan eksekutif industri, ketemu ing tingkat lokal, nasional, regional, lan internasional kanggo ngrembug lan ngupayakake topik sing dikarepake.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar