24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Kabar Olahraga Jepang Breaking News News Thailand Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Bandara Bangkok Bakal Dadi Rumah Sakit Lapangan COVID-19

Rumah sakit lapangan COVID-19

Menteri Transportasi Thailand Saksayam Chidchob ujar ing akhir minggu iki yen pangaturan kanggo 7,000 kasur liyane digawe amarga kahanan virus corona saiki ing rumah sakit lapangan COVID-19, amarga akeh pasien sing ngenteni perawatan.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Rumah sakit lapangan COVID-19 bakal digawe ing wilayah sing ora digunakake ing 2 bandara.
  2. Bandara Suvarnabhumi dhewe bakal bisa nampung luwih saka 3 kali luwih akeh pasien ing Rumah Sakit Bussarakham.
  3. Jepang wis melu vaksin 1.5 yuta dosis AstraZeneca kanggo mbantu Thailand nalika perang nglawan COVID-19.

Wilayah bandara Suvarnabhumi lan Don Mueang sing ora digunakake bakal digunakake kanggo nyiyapake rumah sakit lapangan.


Saksayam ujar manawa pamrentah wis ngrampungake sewa sementara Bandara Thailand (AOT), amarga sewa kanggo Rumah Sakit Bussarakham ing Impact Muang Thong Thani ing provinsi Nonthaburi bakal kadaluwarsa wulan Agustus.

Miturut Pak Saksayam, rumah sakit ing Bandara Suvarnabhumi bakal bisa nampung luwih saka 3 kali jumlah pasien ing Rumah Sakit Bussarakham. Kajaba iku, Bandara Don Mueang lagi siyap-siyap nyiyapake bangunan gudang kanggo nyiyapake rumah sakit lapangan, sing bakal ngemot udakara 2,000 kasur kanggo pasien kanthi gejala entheng.

Jepang melu mbantu

Pamrentah Thailand nganakake upacara resmi ing tanggal 12 Juli kanggo nampa vaksin 1.5 juta dosis AstraZeneca COVID-19 sing diwenehake dening pemerintah Jepang kanggo mbantu nglawan panyebaran COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar