24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Ngilangi Warta Eropa Warta Breaking Georgia Warta Pamrentah Hak-hak manungsa LGBTQ News wong Pariwisata Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Georgia mbebayani kanggo pengunjung kebanggaan LGBTQ: UNWTO SG saka Georgia ora ana komentar

LGBT Pride Georgia
LGBT Pride Georgia
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pariwisata tegese perdamaian, pangerten global lan kanggo njelajah budaya liya. Iki uga tegese kesetaraan lan toleransi. Republik Georgia ora nuduhake pangerten sawise juru kamera saya lara nalika nglaporake babagan pembatalan Gay Pride amarga ana kekerasan.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Bangga ora mung minangka gerakan global kanggo komunitas LGBTQ bisa bebarengan lan nuduhake gendera, pesta, ngobrol, lan seneng-seneng, iki uga minangka acara pariwisata gedhe ing pirang-pirang negara ing saindenging jagad.
  2. Ing Republik Georgia, atusan nglumpukake ing ibukutha, Tbilisi, dina Minggu sawise tiwas Alexander Lashkarava, salah sawijine jurnalis nyerang nalika klompok ganas nyerang kantor kampanye LBGT +, nyebabake aktivis nggawe Perayaan Bangga ing negara iki.
  3. Pimpinan Organisasi Pariwisata Dunia, Sekretaris Jenderal UNWTO, Zurab Pololikashvili, ora pengin menehi komentar babagan masalah iki ing Georgia. Zurab asale saka Georgia.

IGLTA minangka anggota afiliasi saka UNWTO, Organisasi Pariwisata Dunia.
ing 2019

UNWTO duwe sekretaris jenderal saka Republik Georgia sing ora pengin menehi komentar babagan kahanan sing ngganggu ing negarane sawise anggota komunitas LGBTQ diserang, meksa pambatalan Gay Pride, lelungan lan pariwisata sing luar biasa ing pirang-pirang negara.

Scuffles pecah ing parlemen Georgia, Senin nalika wartawan lan politisi oposisi nyoba mlebu omah ngisor kanggo protes amarga tiwas kamerawan sing dipukul nalika kekerasan nglawan aktivis LGBT minggu kepungkur.

Ewonan atus nglumpuk ing ibukota Tbilisi, Minggu, sawise tiwas Alexander Lashkarava, salah sawijining wartawan sing lara parah nalika klompok ganas nyerang kantor kampanye LBGT +, nyebabake aktivis mundur.

Departemen Luar Negeri AS dina Selasa njaluk tenang ing republik Georgia sawise matine juru kamera sing dipukul nalika kekerasan nglawan aktivis LGBT lan ujar manawa wong-wong sing nyerang para demonstran lan wartawan sing tentrem kudu dituntut.

Juru bicara Departemen Luar Negeri Ned Price marang ringkesan warta biasa yen Washington nderek kahanan ing Georgia lan komitmen kanggo ndeleng manawa pihak sing tanggung jawab tanggung jawab.

"Keamanan saben wartawan Georgia, lan kapercayan demokrasi lan Georgia, nyatane, mbutuhake saben wong sing nyerang para demonstran sing tentrem, lan wartawan ing tanggal 5 lan 6 Juli, utawa wong-wong sing nyebabake kekerasan, dheweke kudu diidentifikasi, mesthine kudu dipenjara lan diadili kanthi ukum, ”ujare Price.

"Kita ngelingake para pamimpin Georgia lan penegak ukum kanggo tanggung jawab kanggo nglindhungi kabeh wong sing nggunakake hak konstitusional. Kita ngelingake dheweke supaya tanggung jawab nglindhungi wartawan sing nggunakake kebebasan pers. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar