24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News wong Warta Pecah Arab Saudi Pariwisata Pirembagan Pariwisata News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Pariwisata Dunia butuh pitulung, lan Arab Saudi nanggepi

Bartlett lan Khateeb
Menteri Pariwisata Saudi ketemu karo menteri Jamaika - lan dheweke seneng-seneng.
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Jagad pariwisata global lan pimpinane ganti. Saben negara ngupayakake kaslametan dhewe nalika pandemi, dene Menteri Pariwisata Saudi Ahmed Al-Khateeb, lan menteri Jamaika ndeleng solusi global dadi kekuatan global kanggo industri kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  1. COVID-19 wis mateni pariwisata ing pirang-pirang wilayah ing jagad iki wiwit Maret 2020. Industri kasebut njaluk dhuwit, pitulung lan kepemimpinan, lan HE Ahmed Al Khateeb Menteri Pariwisata Arab Saudi nanggapi cara sing amba.
  2. Sacara tradisional dikenal kanthi industri pariwisata religius 12 milyar setahun, Arab Saudi ngembangake Proyek Laut Merah lan wis ngentekake milyaran Dolar kanggo pangembangan pariwisata ing Kerajaan Inggris, lan saiki uga kanggo pariwisata internasional sing diluncurake maneh.
  3. Minangka pendatang pariwisata ing jagad kulon, kanthi dhuwit sing bisa digunakake, Arab Saudi bisa pindhah saka bocah anyar ing blok kasebut menyang kekuwatan utama turisme global sadurunge ora ana sing nyadar. Jagad iki ngetok lawang Saudi Arabia, lan tamu kaya ngono dijaluk mlebu lan dirawat kanthi becik. Iki cara Arab.

HE Ahmed Al-Khateeb, menteri pariwisata kanggo kerajaan Arab Saudi ngrebut jabatan presiden Arab Saudi Otoritas Hiburan Umum antawis Mei 2016 lan Juni 2018. Sadurunge menjabat Menteri Kesehatan. Dheweke uga kerja dadi penasihat ing Pengadilan Kerajaan Saudi.

Diwiwiti karo Proyek Laut Abang sing digawe minangka tujuan wisata mewah lan unik sing bakal nyakup alam, budaya, lan petualangan, sing nyetel standar anyar kanggo pembangunan berkelanjutan lan posisi Saudi Arabia ing peta turis global. Arab Saudi akeh investasi ing pembangunan infrastruktur pariwisata paling canggih.

Mung ing September 2019, Arab Saudi wiwit nerbitake visa turis menyang warga negara-negara kulon. Sajrone 10 dina pisanan, Arab Saudi ngumumake yen 24,000 pengunjung teka ing Kerajaan Inggris kanggo pisanan.

Iki kaping pisanan pariwisata tradisional dadi kasunyatan kanggo negara sing wis ditutup karo jagad iki, kajaba pariwisata agama. Pendapatan pariwisata agama ing taun $ 2019 milyar.

Arab Saudi ora mung dadi pemain utama ing wilayah kasebut, nanging uga duwe peran penting kanggo stabilake ekonomi global. Visi Kerajaan 2030 cocog banget karo target inti G20 stabilitas ekonomi makro, pembangunan berkelanjutan, pemberdayaan wanita, modhal manungsa sing ningkat, lan aliran perdagangan lan investasi sing tambah. Dana Pangembangan Pariwisata sing regane miliaran dolar, yaiku disetujoni dening Dewan Menteri Arab Saudi, bekerjasama karo bank swasta lan investasi kanggo ndhukung perkembangan sektor swasta lan menehi insentif investasi ing industri kasebut.

Umume jagad iki ngupayakake njaga pariwisata ing bisnis, dene Arab Saudi nandur modal miliaran kanggo nyedhiyakake Kerajaan minangka pusat global ing sektor iki. Ngrekrut wanita paling kuat ing pariwisata, CEO WTTC Gloria Guevara minangka penasihat menteri nuduhake manawa negara kasebut serius, lan niat wis jelas.

Jamaica lan Kerajaan Arab Saudi wis miwiti diskusi sing ditujokake kanggo nggampangake kerja sama lan investasi pariwisata lan bidang utama liyane, sawise sawetara pertemuan antara Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett.

Katon nalika nelpon Arab Saudi, Karajan kasebut nanggapi kanthi paseduluran, dhuwit, lan jeneng merek global siyap ngrewangi utawa nggawe otak.

Arab Saudi dadi bab kapindho ing Jaringan Pariwisata Dunia, organisasi konco global mbangun maneh.lancaran diskusi.

Pariwisata lan kesempatan gedhe banget ing Arab Saudi lan. Anggota Dewan WTN Raed Habbis saka Konferensi lan Pameran Baseera ngenalake panel pamimpin pariwisata tingkat tinggi ing Arab Saudi, nanging sing paling apik durung ana.

Panjaluk pariwisata ing kerajaan turis barat ana. Pengunjung siyap njelajah sejarah wilayah kasebut lan ngrasakake keramahan sing apik lan budaya Arab Saudi sing apik.

Rungokake diskusi saka Desember 2029

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar