24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Breaking Kazakhstan News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Air Astana Bali menyang Bathi

Air Astana Bali menyang Bathi
Air Astana Bali menyang Bathi
ditulis dening Harry Johnson

Wutah pasar sing kuwat lan luwih seneng lelungan udara sajrone lelungan dawa wis ngowahi Kazakhstan dadi pasar domestik paling cepet ing donya.

Print Friendly, PDF & Email
  • Rong merek kasebut, Air Astana lan LCC FlyArystan, wis tampil apik ing rute domestik.
  • Penumpang sing digawa Grup Air Astana mundhak 91% dadi 2.97 yuta.
  • Apa pemulihan bakal tetep bisa diwiwiti ing antarane varian COVID lan njupuk vaksin.

Grup Astana Air Kazakhstan wis ndhaptar bathi bathi US $ 4.9 yuta sajrone nem wulan pertama taun 2021, pulih saka kapitunan US $ 66.2 yuta kanggo periode Januari nganti Juni 2020. Penumpang sing nggawa nambah 91% dadi 2.97 yuta, sing 2.5 yuta digawa ing rute domestik, mundhak 125%.

Ngomentari turnaround, Presiden & CEO Peter Foster "Rong merek, Air Astana lan LCC FlyArystan kita, wis tampil apik ing rute domestik. Wutah pasar sing kuwat lan luwih seneng lelungan udara sajrone lelungan dawa wis ngowahi Kazakhstan dadi pasar domestik sing paling cepet ing donya, kanthi 31% tuwuhing penumpang ing taun 2019, ora diragukan, dirangsang dening FlyArystanregane sing murah banget. ” FlyArystan diluncurake ing Mei 2019.

Nalika kapasitas internasional tetep ana 45% saka level 2019, Foster negesake manawa "panen sing luwih dhuwur ing rute regional, ditambah karo panjaluk sing gedhe kanggo rute 'gaya urip' menyang Maladewa, Laut Merah, Montenegro, Dubai, Turki, Georgia lan Sri Lanka , uga wis nyumbang kanggo ngrampungake, dibiyantu karo charter kargo reguler ing Boeing 767 sing wis dikonversi ".

Nanging Foster ngelingake pandhuan kanggo sisa taun. “Nomer kasus COVID pindhah maneh menyang arah sing salah ing Asia Tengah lan akeh negara menyang lokasi sing kita mabur. Apa pemulihan bakal tetep bisa diwiwiti ing antarane varian COVID lan njupuk vaksin. ”    

Air Astana minangka usaha patungan sing diduweni dening Dana Kekayaan Samruk Kazyna (51%) lan BAE Systems PLC 49%). Saiki ngoperasikake 36 pesawat sing 10 A320 dioperasikake dening FlyArystan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar