Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Fiji Breaking News Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Fiji Pariwisata Ngumumake CEO Anyar

Fiji Pariwisata Ngumumake CEO Anyar
Bukit Brent
ditulis dening Harry Johnson

Brent Hill nggawa luwih saka 16 taun pengalaman ing pariwisata lan pemasaran digital, pariwara, merek, komunikasi, kampanye, lan strategi eksekutif menyang Kantor Pariwisata Nasional Fiji.

Print Friendly, PDF & Email
  • Yen watesan wates luwih gampang lan diterusake lelungan maneh, Fiji butuh dinamisme lan kreativitas ing pemasaran dhewe minangka papan sing apik, gegayuhan lan aman.
  • Mulihake kegiatan pariwisata ora mung bakal mulihake proyek kanggo atusan ewu wong Fiji, nanging uga bakal menehi kontribusi penting kanggo urip maneh ekonomi liwat efek multiplier industri.
  • Brent Hill ngganti mantan CEO Matt Stoeckel, sing jabatan pungkasan Desember 2020.

Fiji Pariwisata ngumumake janjian eksekutif senior pemasaran pariwisata sing berpengalaman, Brent Hill dadi Chief Executive Officer. Hill, sing paling anyar dadi Direktur Eksekutif Pemasaran kanggo Komisi Pariwisata Australia Selatan, nggawa luwih saka 16 taun pengalaman pariwisata lan pemasaran digital, pariwara, merek, komunikasi, kampanye, lan strategi eksekutif menyang Kantor Pariwisata Nasional Fiji. Dheweke ngganti mantan CEO Matt Stoeckel, sing jabatane rampung ing Desember 2020.

Ngomentari janjian Hill, Fiji Pariwisata Ketua Pak Andre Viljoen ujar: "Kita seneng banget nampi sapa wae kaliber Brent kanggo peran kritis kasebut ora mung kanggo pariwisata Fiji, nanging kanggo ekonomi Fiji. Brent nyawang proses rekrutmen sing ketat banget - diinisiasi lan ditindakake dening Dewan kanthi pambiyantu PwC - supaya CEO bisa nuntun Fiji Pariwisata ing jaman kasebut, nalika kegiatan pariwisata internasional wis nol luwih saka setaun saiki. Keahlian, pengalaman, lan ide sing wis kabukten kanggo kawentar industri cocog banget karo kebutuhan Fiji sing saiki. ”

Viljoen nambahake: "Yen watesan wates luwih gampang lan bisa diterusake maneh, Fiji butuh dinamisme lan kreativitas ing pemasaran dhewe minangka tujuan sing apik, gegayuhan lan aman. Kita ana ing kahanan sing padha karo kabeh tujuan wisata hiburan liyane ing donya. Kabeh kita arep menyang pasar sing padha, sing saiki wis luwih sithik kanthi kabisan mbuwang diskriminasi sing luwih murah. Brent dihormati banget ing industri kasebut amarga wis akeh prestasine, lan kita butuh sesambungan lan katrampilan manajemen sing wis ana karo mitra dagang global kanggo pasar tujuan, lan katrampilan komunikasi sing apik kanggo nggabungake industri lan pemangku kepentingan kanthi tujuan umum . Fokus langsung kanggo kerja sama Dewan lan pejabat kesehatan Fiji sing kompeten banget kanggo mulihake kegiatan pariwisata. ”

Menteri Pariwisata Fiji, Yang Terhormat Faiyaz Koya uga nampi janjian saka Brent Hill dadi CEO Fiji Pariwara, kanthi ujar: "mulihake kegiatan pariwisata ora mung bakal mulihake kerja kanggo atusan ewu wong Fiji, nanging uga bakal menehi kontribusi penting kanggo pambangunan ekonomi liwat efek multiplier industri. Saiki kita ngupayakake kanthi ngluncurake program vaksinasi nasional kanthi antisipasi mlebu maneh pasar ngluwihi pasar tradisional kita. Iki nggawe pemandangan Pak Hill lan Fiji Pariwisata supaya bisa milih Fiji dadi tujuan sing cocog kanggo sing wis siap lelungan. Kita uga bakal milih dheweke kanggo nggabungake nilai-nilai terkenal sing misuwur global babagan keramahan, keramahan lan keaslian Fijia kanggo panjaluk lan pangarepan para wisatawan modern. Kanthi Pak Hill minangka pucuk Pariwisata Fiji, kita luwih cedhak karo posisi Fiji kanthi strategis ing pasar global maneh. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar