24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Asosiasi Warta Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean budaya Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor Hak-hak manungsa Warta Mewah rapat News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Blanja Olahraga Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

IATA Ndhesek Negara supaya ngetutake Pandhuan WHO babagan Plancongan Internasional

IATA Ndhesek Negara supaya ngetutake Pandhuan WHO babagan Plancongan Internasional
IATA Ndhesek Negara supaya ngetutake Pandhuan WHO babagan Plancongan Internasional
ditulis dening Harry Johnson

Pandhuan WHO nyaranake "pendekatan adhedhasar risiko" kanggo ngetrapake langkah-langkah sing ana gandhengane karo lelungan COVID-19 lan internasional.

Print Friendly, PDF & Email
  • Aja mbutuhake bukti vaksinasi COVID-19 minangka syarat wajib kanggo mlebu utawa metu.
  • Mbusak langkah-langkah kayata tes lan / utawa syarat karantina kanggo para plancong sing divaksinasi kanthi lengkap utawa wis kena infeksi COVID-19 sadurunge sajrone nem wulan kepungkur.
  • Priksa manawa ana jalur alternatif kanggo individu sing durung divaksinasi liwat tes supaya bisa lelungan internasional.

The Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA) njaluk negara supaya ngetutake pandhuan anyar babagan lelungan saka Organisasi Kesehatan Dunia (WHO). Pandhuan kasebut nyaranake "pendekatan adhedhasar risiko" kanggo ngetrapake langkah-langkah sing ana gandhengane karo lelungan COVID-19 lan internasional. Bakal diwenehake menyang Komite Darurat Peraturan Kesehatan Internasional COVID-19, Kamis 15 Juli.

Khusus, WHO nyaranake pamrentah:

  • Aja mbutuhake bukti vaksinasi COVID-19 minangka syarat wajib kanggo mlebu utawa metu.
  • Mbusak langkah-langkah kayata tes lan / utawa syarat karantina kanggo para plancong sing divaksinasi kanthi lengkap utawa wis kena infeksi COVID-19 sadurunge sajrone nem wulan kepungkur.
  • Priksa manawa ana jalur alternatif kanggo individu sing durung divaksinasi liwat tes supaya bisa lelungan internasional. WHO nyaranake tes rRT-PCR utawa deteksi diagnostik cepet antigen (Ag-RDTs) kanggo tujuan kasebut.
  • Mung gunakake langkah-langkah tes lan / utawa karantina kanggo para turis internasional "kanthi cara adhedhasar risiko" kanthi kabijakan pengujian lan karantina kanthi rutin ditinjau kanggo mesthekake yen ditarik yen ora perlu maneh.

"Rekomendasi adhedhasar risiko, saka WHO, yen ditutake negara, bakal ngidini lelungan udara internasional bisa dilanjutake kanthi minimalake kemungkinan ngimpor COVID-19. Minangka cathetan WHO - lan minangka data uji coba paling anyar ing Inggris - para turis internasional dudu klompok berisiko tinggi ing babagan COVID-19. Saka 1.65 yuta tes sing ditindakake nalika tekan penumpang internasional ing Inggris wiwit Februari, mung 1.4% sing positif COVID-19. Wis suwene wektu kanggo pemerintah nggabungake data menyang proses pengambilan keputusan adhedhasar risiko kanggo mbukak maneh wates, ”ujare Willie Walsh, Direktur Jenderal IATA. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar