24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Pariwisata News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Kampanye Industri Hotel AS Kanggo Ngisi 100,000 Proyek sing Dibukak

Kampanye Industri Hotel AS Kanggo Ngisi 100,000 Proyek sing Dibukak
Kampanye Industri Hotel AS Kanggo Ngisi 100,000 Proyek sing Dibukak
ditulis dening Harry Johnson

Kanggo narik luwih akeh buruh kanggo gabung ing industri iki, hotel nawakake karyawan kanthi gaji sing luwih kompetitif, jadwal sing fleksibel, lan keuntungan tambahan, kalebu cuti mbayar, tunjangan perawatan kesehatan, tabungan pensiun lan liya-liyane.

Print Friendly, PDF & Email
  • Kampanye pariwara anyar ing limang pasar hotel utama diumumake.
  • Hotel, utamane ing pasar kutha, duwe dalan sing dawa kanggo entuk apa sing ilang nalika pandemi.
  • Hotel duwe komitmen kanggo narik, njaga, lan ndhidhik individu kanggo karier seumur hidup ing lapangan sing tuwuh lan sregep.

Kanggo mbantu ngisi ewonan lapangan kerja hotel sing mbukak lan komunikasi keuntungan karir ing industri hotel, saiki Asosiasi Hotel & Penginapan Amerika (AHLA) lan organisasi amal, American Hotel & Lodging Foundation (AHLA Foundation) ngumumake kampanye pariwara anyar ing limang pasar hotel utama.

Iklan anyar kasebut bakal diwiwiti nganti wiwitan Agustus ing platform digital, radio lan ing cetak ing pasar pilihan.

Kanthi nerusake plancongan plancongan, industri hotel kudu ngisi ewonan posisi terbuka kanggo nyukupi permintaan lelungan konsumen. Kanggo narik luwih akeh buruh kanggo gabung ing industri iki, hotel menehi karyawan kanthi gaji sing luwih kompetitif, jadwal sing fleksibel, lan keuntungan tambahan, kalebu cuti mbayar, tunjangan perawatan kesehatan, tabungan pensiun lan liya-liyane. Kanthi posisi terbuka ing tata graha, manajemen, panganan lan omben-omben, layanan tamu lan liya-liyane, hotel uga nyedhiyakake katrampilan sing bisa ditransfer sing ngidini kesempatan karir ing jagad iki.

"Amarga krisis ekonomi paling elek sing direkam kanggo industri kita, hotel saiki lagi ngalami masalah kekurangan staf, utamane ing tujuan liburan. Hotel ing tengah-tengah semangat nyewa nalika kita nampi bali para tamu plancongan, lan kampanye iki bakal mbantu ningkatake kesadharan nasional babagan posisi terbuka lan mupangat karier ing perhotelan, "ujare presiden lan CEO Chip Rogers AHLA. "Hotel, utamane ing pasar kutha, duwe dalan dawa kanggo njupuk maneh apa sing ilang nalika pandemi. Mesthekake yen kita bisa ngisi jabatan kanggo nggayuh permintaan para tamu minangka langkah kritis nalika kita kerja kanthi pulih. ”

"Hotel duwe komitmen kanggo narik, njaga, lan ndhidhik individu kanggo karier seumur hidup ing lapangan sing tuwuh lan sregep. Wong-wong dadi tamu keramahan, lan Yayasan AHLA bangga bisa nggawe warisane mbukak kesempatan kanggo wong-wong sing pengin golek karier keramahtamahan, "ujare Rosanna Maietta, presiden lan CEO Yayasan AHLA. "Kanthi ewonan posisi hotel terbuka ing saindenging negara-wiwit manajemen nganti layanan tamu - Yayasan AHLA nawakake program kanggo mbantu calon tamu lan karyawan hotel sing anyar duwe katrampilan anyar lan nggayuh impen nalika nyipta karier seumur hidup."

Industri hotel nawakake 200 jalur karier sing beda kanthi katrampilan sing bisa ditransfer sing ngidini para pekerja bisa pindhah posisi ing saindenging industri hotel global. Liwat Yayasan AHLA, industri hotel lan panginepan ndhukung karyawan ing kabeh tahap karir kanthi nyedhiyakake lokakarya pangembangan profesional, magang, lan beasiswa akademik. Kanthi 80 persen tenaga kerja level mlebu sing layak kanggo promosi kurang saka setaun lan 50 persen manajer umum hotel diwiwiti ing posisi level entri, industri hotel nggawe akeh kesempatan kanggo mobilitas munggah.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar