24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Dewan Pariwisata Afrika Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel angkara Warta Pamrentah News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Warta Breaking Afrika Selatan Pariwisata News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Pratelan Ketua Komisi Uni Afrika babagan kahanan ing Afrika Selatan

Pratelan Ketua Komisi Uni Afrika babagan kahanan ing Afrika Selatan
Ketua Komisi Uni Afrika, Moussa Faki Mahamat
ditulis dening Harry Johnson

Moussa Faki Mahamat ngutuk kanthi tegas babagan kekerasan ing Kwazulu-Natal, Gauteng lan bagean liya ing Afrika Selatan.

Print Friendly, PDF & Email
  • Ketua kasebut ngucapake sungkawa kanggo kulawarga korban lan pengin cepet lan cepet kanggo para korban
  • Ketua njaluk pamulihan supaya aman, perdamaian, lan stabilitas ing negara kasebut babagan aturan hukum.
  • Ketua kasebut negesake maneh solidaritas Uni Afrika
  • Komisi karo pamrentah lan warga Afrika Kidul.

Ketua Komisi Uni Afrika, Moussa Faki Mahamat, nyalahake istilah kekerasan sing paling gedhe sing nyebabake kematian warga sipil lan adegan ngeramake rampasan properti umum lan pribadi, kerusakan infrastruktur, kalebu penundaan layanan penting ing Kwazulu-Natal, Gauteng lan bagean liya ing Afrika Kidul.

Ketua kasebut ngucapake sungkawa kanggo kulawarga korban lan pengin cepet lan cepet kanggo para korban.

Ketua njaluk pamulihan supaya aman, perdamaian, lan stabilitas ing negara kasebut babagan aturan hukum. Dheweke negesake manawa kegagalan tumindak kasebut bisa nduwe pengaruh ora mung ing negara kasebut, nanging ing wilayah kasebut.

Ketua kasebut negesake maneh solidaritas Uni Afrika
Komisi karo pamrentah lan warga Afrika Kidul.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar