24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Israel Breaking News News Mbangun maneh Pariwisata Pirembagan Pariwisata Singapur Warta Breaking UAE Maneka Warta

Kedutaan Besar UEA ing Israel minangka Paradigma Perdamaian Anyar

Bendera UAE ing Israel
Ngunggahake gendera UEA ing Israel
ditulis dening Saluran Media

Mung sawetara wektu kepungkur, Israel ora ditampilake ing peta resmi ing Uni Emirat Arab. Dina iki UAE mbukak kedutaan ing Tel Aviv, Israel, sing diarani paradigma perdamaian anyar.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Uni Emirat Arab kanthi resmi ngaturake kedutaan ing Tel Aviv
  2. Iki mung wiwitan. Ing jagad pasca COVID, wong-wong sing nggawe inovasi bakal unggul.
  3. Presiden Israel Isaac Herzog gabung karo Duta Besar UEA, Mohamed Al Khaja nalika nglereni pita kanggo mbukak kedutaan besar.

Uni Emirat Arab kanthi resmi ngaturake kedutaan ing Tel Aviv.  

"Kedutaan Besar iki bakal ora mung dadi omah para diplomat, nanging uga dadi basis kanggo tugas kita supaya terus maju ing kemitraan anyar, kanggo golek dialog, ora regejegan, kanggo nggawe paradigma perdamaian anyar, lan kanggo nyedhiyakake model kanggo pendekatan kolaborasi kanggo ngrampungake resolusi konflik ing Timur Tengah, "ujare Duta Besar UAE, Al Khaja, dina Rebo esuk ing ngarep kedutaan anyar, sing ana ing gedung Bursa Efek Tel Aviv. 

"Wiwit normalake hubungan Israel lan UAE, kita wis ndeleng - kaping pisanan - diskusi babagan kesempatan dagang lan investasi, kolaborasi antarane rumah sakit, universitas lan pusat riset, pertukaran budaya lan masarakat, kerja sama kanggo nglawan COVID-19, ngatasi ancaman cyber, lan nglindhungi lingkungan kita. Kita mlebu perjanjian utama ing macem-macem bidang, kalebu ekonomi, lelungan udara, teknologi, lan budaya, ”ujare Khaja. 

"Lan iki mung wiwitan. Ing jagad pasca COVID, wong-wong sing nggawe inovasi bakal memimpin, "ujare uga nambah:" UAE lan Israel kalorone negara inovatif. "  

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Saluran Media

Ninggalake Komentar