24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Dewan Pariwisata Afrika Warta Breaking Travel budaya Warta Pamrentah Investments News wong Mbangun maneh Warta Breaking Afrika Selatan Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Dewan Pariwisata Afrika ngutuk Undhang-undhang Afrika Kidul

Ketua ATB Cuthbert Ncube
Cuthbert Ncube minangka Ketua Dewan Pariwisata Afrika
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kahanan saiki ing Republik Afrika Selatan yaiku babagan. Kekerasan paling parah sajrone pirang-pirang taun pecah sawise dipenjara tilas presiden RSA Zuma.
Nesu ing ketimpangan pasca-apartheid nyebabake kerusuhan. Warga ngatur kanggo nglindhungi properti, ngadhepi penjarah
Presiden Afrika Selatan nganggep penyebaran militer luwih lanjut. Ketua Dewan Pariwisata Afrika nerbitake pernyataan kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Cuthbert Ncube, Ketua Dewan Pariwisata Afrika sing berbasis ing Afrika mréntah supaya tenang ing perselisihan lan kekerasan sing ana ing saindenging Republik Afrika Selatan.
  2. Kerusuhan sosial lan politik minangka ancaman tumrap Plancongan, Pariwisata, lan investasi ing bagean Negara kasebut, amarga KZN minangka tujuan wisata lan investasi utama ing Afrika Selatan, lan pusat acara, budaya, lan konferensi.
  3. Media nyoba nyoba ngrampungke kahanan dadi masalah politik nanging kasunyatane yaiku lockdowns ngrusak negara sing wis mlarat. Pamilik perusahaan tur ing Amerika Serikat lan anggota Dewan Pariwisata Afrika ujar: II wis spekulasi babagan apa sing bakal ditindakake pandemi tumrap masarakat sing wis gumantung karo pariwisata. Aku ora mikir babagan Afrika Selatan ing dhaptar kasebut. Aku ora ngerti manawa Afrika Selatan gumantung karo pariwisata kaya biasane.

Pitakon sing diajokake ing Afrika Selatan: Mantan Presiden Jacob Zuma bisa uga ora duwe tanggung jawab maneh. Nanging ana sing duwe? Tanggepan: Ora ana wong sing mbayar biaya kanggo awake dhewe.

Agen lelungan ing Johannesburg ujar eTurboNews: Aku nyoba nggawe maneh pariwisata menyang Afrika Selatan nanging galur COVID, lan saiki kerusuhan…. ora yakin kapan kita bakal bali.

Ketua Dewan Pariwisata Afrika sing duwe kantor pusat Eswatini, Cuthbert Ncube, mapan ing Pretoria, Afrika Selatan. Dheweke nambah:

"Dewan Pariwisata Afrika ngutuk pelanggaran hukum lan panganiaya sing nyebar ing saindhenging Provinsi KwaZulu-Natal (KZN) ing Afrika Selatan lan wis nambah menyang wilayah liyane ing Negara kasebut.

Menenga kanggo Afrika Selatan

"Pariwisata duweni potensi dadi mesin pemulihan ekonomi lan investasi.
Mula, kita njaluk supaya tenang lan ngencengi kabeh warga negara, lan pemimpin politik

“Luwih becik nggawe dialog lan ngatasi masalah dhasar.

"Pambangkitan kasus COVID sawise varian liyane sing entuk kanthong ing Afrika nyebabake serangan liyane menyang Industri Plancongan.

"Pambrontakan sing ora perlu kaya ngono ora bakal nylametake stabilitas lan reputasi Afrika Selatan lan Benua gabungan.

"Mung yen investor, wisatawan, bisnis duwe kapercayan marang sistem, mula sektor kasebut bakal pulih lan berkembang maneh.

Ayo kita kabeh mulihake Bangga ing Benua, Afrika Selatan, lan Provinsi minangka tujuan nomer pilihan pilihan Pariwisata, MICE, Investasi, lan tujuan istirahat Keluarga. "

Misi Dewan Pariwisata Afrika yaiku supaya Afrika dadi salah sawijining tujuan wisata ing saindenging jagad. Duta Besar Dewan Pariwisata Afrika memimpin organisasi ing saindenging bawana. Kantor pusat ATB ana ing Kerajaan Eswatini. Perusahaan Pemasaran Papan Pariwisata Afrika duweke kantor pusat ing Amerika Serikat. Informasi lengkap lan formulir anggota ing www.africantourismboard.com

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar