Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kuliner Warta Fashion Jerman Breaking News Warta Mewah News Mbangun maneh tanggung jawab Blanja Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Sadurunge Mangkat menyang Tujuan Liburan: Blanja lan Mangan ing Bandara Frankfurt!

Sadurunge Mangkat menyang Tujuan Liburan: Blanja lan Mangan ing Bandara Frankfurt!
Sadurunge Mangkat menyang Tujuan Liburan: Blanja lan Mangan ing Bandara Frankfurt!
ditulis dening Harry Johnson

Akeh toko lan restoran sing dibukak maneh ing Bandar Udara Frankfurt - "Pezzo di Pane" Tim Mälzer menehi rasa asli Italia.

Print Friendly, PDF & Email
  • Ana macem-macem penawaran sing apik ing FRA, saka merek Jerman lan internasional sing misuwur nganti toko lan restoran sing dipimpin kanthi lokal.
  • Merek kalebu Boss, Falke, Llyod, lan Gant menehi diskon musim panas lan sekilas koleksi musim salju sing anyar.
  • Sampeyan uga bakal nemokake macem-macem produk kecantikan ing toko Duty Free anyar sing dibukak dening Frankfurt Airport Retail GmbH & Co. KG ing wilayah transit non-Schengen ing Pier B ing Terminal 1.

Sugeng bali menyang Bandara Frankfurt! Akeh wong sing kepengin lelungan maneh, lan volume penumpang ing bandara saya akeh. Akeh toko lan restoran uga mbukak maneh kanggo nglayani, lan bakal siyap nampani sampeyan ing Terminal 1 lan 2 tepat wektu kanggo miwiti preinan sekolah musim panas ing negara bagian Hesse Jerman tanggal 16 Juli.

"Pungkasane, kita bisa nawakake penumpang kanthi akeh kesempatan blanja lan mangan maneh," ujare Anke Giesen, anggota dewan eksekutif Fraport AG sing tanggung jawab ritel lan real estate. "Bareng kita mboko sithik bali menyang normal sasuwene bentuke garing sing disebabake dening pandemi. Lan kita duwe sebab supaya bisa maju kanthi optimisme. ”

Ana macem-macem penawaran sing apik ing FRA, saka merek Jerman lan internasional sing misuwur nganti toko lan restoran sing dipimpin kanthi lokal. Ing Terminal 1, penumpang lan pengunjung bisa ngunjungi mall "Shopping Boulevard" lan "Shopping Avenue". Merek kalebu Boss, Falke, Llyod, lan Gant menehi diskon musim panas lan sekilas koleksi musim salju sing anyar. Sampeyan uga bisa golek salah siji saka pitung toko Plancongan Nilai lan tugas sing saiki dibukak maneh kanggo golek minyak wangi utawa hadiah sing apik kanggo wong sing dikasihi ing omah, utawa macem-macem produk liyane sing apik.

Kepiye macchiato latte sing enak sadurunge diluncurake? Tim saka udakara 80 kafe lan restoran seneng banget bisa ngeterake tamu maneh. Yen sampeyan pengin mangan ing restoran, sampeyan kudu nuduhake bukti yen sampeyan wis divaksinasi utawa pulih maneh utawa nembe nandhang negatif. Nanging, kabeh panganan lan omben-omben uga bisa dipesen. Food Plaza ing level paling dhuwur ing Terminal 2 nawakake tamu sing apik banget kanggo tumindak ing lapangan udara lan apron bandara.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar