Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Investments Warta Breaking Jamaika Kenya Breaking News News Keslametan Warta Pecah Arab Saudi Pariwisata News Wire Plancongan Maneka Warta

Kanthi Pemulihan Pariwisata kanggo Afrika, Revolusi Pariwisata Arab Saudi terus dilanjutake

Najib Balala
Najib Balala, Sekretaris Pariwisata Kenya
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Nalika Menteri Pariwisata Saudi, HE Ahmed Al-Khateeb, katon ing Jamaika nganggo topi Bob Marley, revolusi Pariwisata lan Pariwisata diwiwiti.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pariwisata Dunia butuh pitulung lan Arab Saudi isih ana peran sing ilang Pariwisata Amerika Serikat, nalika ngibadah gendera Saudi sing dhuwur lan misuwur.
  2. Arab Saudi lagi mlaku to Pindhah UNWTO saka Madrid menyang Riyadh dadi tuan rumah kantor pusat anyar Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO), nanging wis dadi tuan rumah kanggo Dewan Wisata lan Pariwisata Dunia (WTTC) kantor regional lan sawetara prakarsa global liyane.
  3. Kenya ngundang para delegasi ing pertemuan puncak sing bakal teka babagan Pamulihan Pariwisata Afrika ing dina Jumuah menyang Negara Afrika Wétan iki. Akeh delegasi ora sabar ngenteni kanggo ketemu karo Menteri Pariwisata Arab Saudi Ahmed Al Khateeb, sing kemungkinan bakal dadi bintang sing paling penting ing acara kasebut.

Sekretaris Pariwisata Kenya, Najib Balala, uga pimpinan global sing wis melu akeh inisiatif global, kalebu eTurboNews-supaya didhukung Jaringan Pariwisata Dunia lan Dewan Pariwisata Afrika. Bebarengan karo Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, Balala didadekake a Pahlawan Pariwisata dening WTN taun kepungkur.

Menteri Pariwisata Jamaika Bartlett nembe teka ing Kenya lan bakal pidato ing puncak kasebut kanthi kapasitas minangka pimpinan pamikiran global sing dihormati babagan ketahanan lan pemulihan pariwisata. Dheweke bakal menehi alamat intine kanggo KTT Afrika.

Nalika ing Kenya, Menteri Jamaika bakal mlebu MOU karo satelit Pusat Pariwisata Ketahanan & Krisis Global (GTRCMC) ing Universitas Kenyatta sawise tur dina Kamis.

Presiden Kenya Kenyatta dadi Ketua Co Kehormatan (makili Afrika) saka GTRCMC bebarengan karo Perdana Menteri Jamaika Andrew Holness lan Marie-Louise Coleiro Preca, mantan Presiden Malta.

Sorotan kunjungan Bartlett ing Kenya mesthine yaiku tutugan diskusi investasi karo Menteri Pariwisata Arab Saudi, Ahmed Al-Khateeb, sing diwiwiti kanthi resmi ing wulan Juni nalika konferensi bilateral Jamaika-Arab Saudi sing pertama fokus ing investasi batin kanggo ngupayakake tuwuhing ekonomi lan nggawe lapangan kerja anyar kanggo negarane Karibia.

Nalika Bartlett lan Al Khateeb katon minangka tim revolusioner, jelas Arab Saudi wis ganti lan terus ganti kanthi cepet - kanthi milyaran sing ndhukung revolusi iki.

Tim revolusioner

Nalika semana, Menteri Al Khateeb memimpin delegasi tingkat dhuwur nalika dheweke bubar ing Jamaika, kalebu para rawuh, Abdurahman Bakir, Wakil Presiden Atraksi lan Pembangunan Investasi ing Menteri Investasi ing Arab Saudi, lan Hammad Al-Balawi, Jenderal Manajer Manajemen Investasi lan Pengawasan ing Menteri Pariwisata Saudi.

Balala, Bartlett, lan Al Khateeb bisa dadi kombinasi sing menang dening pimpinan lokal kanthi pendekatan global kanggo nggawa sawetara pangarep-arep kanggo industri pariwisata lan pariwisata Afrika.

Cuthbert Ncube, Ketua Dewan Pariwisata Afrika, lan fasilitator Proyek Pangarep-arep kanthi bimbingan mantan Sekretaris Jenderal UNWTO Dr. Taleb Rifai, ujar: "Dewan Pariwisata Afrika wis siyap lan siyap mbantu lan mengkoordinasi inisiatif sing bisa muncul saka diskusi penting babagan Pemulihan Pariwisata Afrika. Stabilitas ora mung penting kanggo nggawe maneh industri lelungan lan pariwisata sing dibutuhake banget ing bawana kita, nanging uga stabilitas lan keamanan kanggo akeh negara kita. ”

Menteri Arab Saudi Al Khateeb, sing dadi Ketua Dana Saudi kanggo Dolar Saudi kanggo milyaran dolar AS, ngembangake visi kanggo memangkin ekspansi operasi bisnis Arab Saudi ing jagad iki.

KTT Pemulihan Pariwisata dianakake ing Riyadh, Saudia Arabia, wulan Mei taun iki. Fokus ing era anyar sektor pariwisata mlebu lan nemokake cara kanggo uga mbangun sektor pariwisata Afrika sing kena pengaruh negatif saka pandemi COVID-19.

KTT Kenya diarepake bakal nemokake kesempatan kanggo kemitraan sing luwih kuat ing antarane negara-negara Afrika lan Kerajaan Arab Saudi, lan kanggo nyuda efek pandemi lan ningkatake ketahanan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar