24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Hawaii Industri Hospitality News Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Tujuan apa sing duwe turis sing paling sopan?

Turis sing paling sopan

Nalika nerangake lelungan internasional, wis suwe banget, lan bisa uga ora adil, stereotipe yen turis Amerika dudu turis sing paling sopan, duwe sawetara rahmat sosial lan ditandhani kanthi banter lan njijiki. Persepsi iki bisa uga ganti nalika pasca COVID, amarga tujuan internasional kepengin para turis Amerika.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Apa sampeyan ngerti manawa wong-wong saka Hong Kong ora seneng nglirik?
  2. Utawa manawa wong Jepang sing mesem ora mesthi seneng?
  3. Prilaku utawa komentar tangan sing salah duweni kemungkinan nggawe kahanan plancongan dadi ora apik.

Pilih pandhuan perjalanan apa wae lan sampeyan bakal bisa nemokake bagean sing khusus kanggo macem-macem budaya khas sing kudu ditliti sadurunge miwiti lelungan multi-tujuan. Nanging kepiye carane wong Amerika ing watese dhewe? Situs web kesepakatan plancongan, NextVacay.com, nyipta "indeks kesopanan turis" kanggo nemtokake, miturut negara, sing Amerika duwe reputasi paling apik lan paling ala nalika plancongan ing njero negeri.

Dheweke nganalisa 3,000 wong lan takon marang responden kanggo ngevaluasi unggah-ungguh turis kanthi skala 1 nganti 10. Ditemokake manawa turis sing paling sopan asale saka Alaska, duwe peringkat 8/10 sing kuat kanggo tata cara lelungane. Dikenal yen wis santai banget, bisa uga ora ngagetne para pelancong ing Alaska dadi peringkat paling dhuwur - wong sing apik ing The Last Frontier uga ngerti cara lelungan - sistem dalan gedhe Alaska Interstate kalebu mung 4 dalan, mula dheweke wis biasa duwe kanggo adaptasi rencana lelungan tanpa keluhan.

Hawaii ana ing urutan nomer loro

Iki bisa uga ora ngagetne amarga negara kasebut misuwur amarga negara kasebut Aloha Semangat sing nyebar menyang turis riko sing. Kepiye papan sing ala yen sampeyan disambut nganggo lei karangan bunga lan para warga seneng nulungi pituduh lan saran, kabeh duwe "Aja sumelang" minangka pandhuane? Ana alesan sing apik sing diarani Surga.

Turis sing paling ora sopan

Luwih saka 1 saka 3 ujar manawa dheweke wis preinan sing rusak amarga tumindak ala turis liyane. Nanging turis sing kurang sopan yaiku wong-wong saka negara Washington, sing mung rangking 4 saka 10. Nalika Negara Evergreen bisa uga duwe peringkat terus-terusan nalika negara-negara sing ramah lingkungan, reputasi nalika ramah bakal entuk nyuda . Miturut survey sing ditindakake ing taun 2019, luwih saka setengah penduduk Northwest Pacific ora pengin ngobrol sedhela karo wong sing durung ngerti. Iki menehi kapercayan kanggo fenomena sing dikenal kanthi jeneng "Seattle Freeze" - sing nuduhake kapercayan sing umum diarani yen angel banget nggawe kanca anyar ing kutha Seattle ing Washington. Yen dheweke ora trima karo sedulur lokal, mula ora kaget yen dheweke ora tresna karo warga saka negara liya nalika plancongan. Merata ora sopan, turis saka Connecticut rangking 4 saka 10.

Indeks Kesopanan Turis Interaktif

Katon Amerika uga duwe pandangan sing kurang positif marang kanca-kancane nalika lelungan menyang luar negeri. Kurang saka setengah ngira manawa turis Amerika ing luar negeri sopan lan mulane, ora makili negarane kanthi apik - sing mengaruhi 68 persen responden sing ngakoni yen bakal ngindhari tujuan manca yen ngerti yen dheweke duwe reputasi ala. ing kana

Sing luwih cedhak karo omah, meh setengah (42 persen) wong sing disurvei sing manggon ing hotspot wisata ujar manawa dheweke bakal mangkat (yen bisa) kanggo musim liburan, mung supaya para turis. Lan 1 saka 3 responden ujar manawa dheweke duwe preinan domestik kena pengaruh negatif amarga tumindak ala para plancong liyane. Pancen, bisa uga ana wektu tartamtu taun - kayata Spring Break - sing bisa narik kawigatene turis sing kurang sopan.

Sanajan ana stereotipe, nyengkuyung manawa 82 persen turis Amerika sing akeh ujar manawa bakal ngetutake protokol COVID nalika lelungan ing luar negeri, kayata nganggo topeng lan jarak sosial.

Pungkasane, 38 persen ngakoni yen dheweke bener-bener kangen Amerika nalika ana ing luar negeri.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar