Warta Breaking Guam Warta Breaking Travel News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Langit Guam bakal murup nganggo kembang api & pertunjukan drone

Pilih basa sampeyan
guam-cemara
Biro Pengunjung Guam
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pitung puluh pitu taun kepungkur, Pulo Guam mundhak akeh tinimbang rusak saka Perang Dunia II.

Nggambarake kekuwatan lan ketahanan sing dituduhake dening para pinituwa Guam, Gubernur Lou Leon Guerrero lan Dewan Walikota Guam nyathet perayaan Pembebasan Guam taun iki, 'Kontra i Piligru, Ta Fanachu.' Iki tegese "nglawan kabeh bebaya, kita tangi."

Print Friendly, PDF & Email
  1. Ing perayaan mengeti 77 taun Pembebasan Guam, Kantor Gubernur lan Biro Pengunjung Guam (GVB) bakal nampilake pertunjukan lampu elektronik pertama ing Guam, nampilake 100 drone quadcopter, sing bakal teka ing wayah sore Dina Pembebasan, Rebo, 21 Juli 2021.
  2. Show Day Drone Light Liberation bakal diluncurake kanthi telung tampilan kembang api sekaligus.
  3. Kantor Gubernur lan GVB wis kerja sama karo vendor lokal Bella Wings Aviation lan JamzMedia Productions / ShowPro Pyrotechnics kanggo nggawa tambahan sing nyenengake kanggo festival Pembebasan taun iki.

"Kita seneng banget nyedhiyakake tawaran hiburan sing unik iki, lan kita ngarep-arep bisa dadi inspirasi terus kanggo masa depan pulau lan rakyat sing luwih kuat," ujare Gubernur Lou Leon Guerrero. "Nalika ngelingi Pambébasan kaping 77 Pulo saka pendhudhukan asing, perayaan wis saya jero kanthi tantangan sing ditindakake saben kita minangka akibat saka pandemi COVID-19."

"Gubernur Lou lan aku matur nuwun marang warga Guam sing tetep ngetutake kursus lan maneh, mbuktekake ketahanan komunitas pulau kita nalika ana kasusahan. Nalika perayaan pembebasan katon beda karo taun-taun kepungkur, kita ngarep-arep cahya langit luwih saka mung kembang api, nanging pertunjukan drone pertama Guam, "tambah Letnan Gubernur Tenorio.

Show Day Drone Light Liberation diwiwiti jam 8:00 dina Rebo tanggal 21 Juli. Drone cahya bakal sumunar, nari, lan muter ing ndhuwur Teluk Tumon suwene 13 menit lan bisa dideleng saka sawetara mil. Taman Peringatan Gubernur Joseph Flores (Pantai Ypao) ing Tumon bakal ditutup kanggo masarakat ing wayah wengi kasebut, nanging pertunjukan lampu drone bisa dideleng saka endi wae ing Teluk Tumon.

Acara drone bakal diluncurake karo telung kembang api sing disinkronake saka Oka Point (rumah sakit lawas), Hagåtña Boat Basin, lan tongkang saka Malesso 'Pier jam 8:15 musik Tema bakal ngiringi lampu-lampu lan kembang api lan bisa dirungokake ing The Breeze 93.9 FM.

Yen sampeyan ora kejawab debut pertunjukan drone, sampeyan bisa njupuk acara liyane saka desa Malesso 'dina Kamis, 22 Juli jam 8:00 wengi Ora ana kembang api bakal ditampilake ing wayah wengi kasebut. Acara tindakake bakal madhep ing sisih gunung Malesso menyang Gunung Schroeder lan bakal katon ing bagean Malesso 'lan Humåtak.

"Yen ora bisa ngrayakake Dina Pembebasan karo klumpukan ewonan wong kaya biasane, mula kita bakal kudu nuturake langit kanthi pesen kesatuan lan pangarep-arep kanggo kulawarga nalika komunitas kita kerja bareng kanggo ngalahake virus iki, ”ujare Presiden lan CEO GVB, Carl TC Gutierrez.

Warta liyane eTN ing Guam

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar