24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Jelajahi Fasia Bandara Frankfurt

Jelajahi Fasia Bandara Frankfurt
Jelajahi Fasia Bandara Frankfurt
ditulis dening Harry Johnson

Pusat Pengunjung Fraport Anyar dibuka tanggal 2 Agustus, Teras Pengunjung lan Wisata Bandara saiki dioperasikake maneh.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pusat Pengunjung multimedia anyar sing bakal dibukak mengko ing Concourse C Terminal 1.
  • Tur bandara populer uga bakal diwiwiti ing wiwitan Agustus.
  • "Jendela cerdas" nggunakake kasunyatan virtual kanggo nambah panorama apron kanthi data real-time ing pesawat sing diparkir.

Bandara Frankfurt entuk daya tarik liyane: Pusat Pengunjung multimedia anyar sing bakal enggal dibukak ing Concourse C Terminal 1. Fasilitas anyar kasebut ndadekake jagad bandara bandara paling gedhe ing Jerman sing apik banget ing pucuk driji pengunjung. Iki minangka kesempatan kanggo para penggemar bandara kabeh umur kanggo njelajah bisnis penerbangan kanthi akal sehat. Kepiye carane dadi peran marshaller lan nuntun jet menyang posisi parkir? Sampeyan bisa nindakake ing kene! Utawa mlebu ing trowongan sistem konveyor bagasi otomatis bandara? Cukup gunakake headset kasunyatan virtual lan wiwiti Motion Ride sing nyenengake! Pusat pameran kasebut, The Globe, uga ngidini sampeyan ngalami penerbangan ing saindenging jagad kanthi tumindak - lan sinau babagan peran penting sing dimainake dening Bandara Frankfurt.

Jalur kasebut liwat pameran sing jembar 1,200 meter persegi dituduhake kanthi garis-garis overhead sing mencorong sing pas banget karo jalur sing digunakake pesawat raksasa kanggo lepas landas lan ndharat. Ing wiwitan, model 55-meter-persegi ing Bandar Udara Airport (kanthi skala 1: 750) ngundang para tamu miwiti lelungan penemuan virtual. Replika detail bandara kabeh lan bangunan 400-aneh bisa dieksplorasi kanthi interaktif nggunakake iPad. Luwih saka 80 titik minat digital nyedhiyakake akeh informasi menarik ing teks, video, lan animasi 3D. "Jendela cerdas" nggunakake kasunyatan virtual kanggo nambah panorama apron kanthi data real-time ing pesawat sing diparkir. Crita sing nyenengake babagan zeppelins lan Berlin Airlift uga bisa dinikmati sajrone lelungan mbiyen.

"The Globe", tembok LED interaktif raksasa sing ngemot 28 layar monitor, nggambarake kabeh penerbangan sing ana ing antarane FRA lan poin liyane ing saindenging jagad kanthi nyata. Iki minangka cara sing nyengsemake kanggo ngalami web koneksi global sing gedhe tenan lan kerumitan penerbangan internasional.

Tur bandara populer uga bakal diwiwiti ing wiwitan Agustus. Starter Tour suwene 45 menit lan kalebu narasi langsung kanggo nyedhiyakake aliran tokoh, data lan kasunyatan sing apik ing bandara lan kegiyatane. Tur XXL 120 menit nyedhiyakake tampilan sing luwih jembar ing layar. Para tamu bisa nonton operasi penanganan darat, lepas landas lan pendaratan nalika liwat cedhak pesawat, lan uga bisa ndeleng sawetara stasiun pemadam kebakaran nomer 1 anyar lan proyek pambangunan kanggo nggawe Terminal 3 ing sisih kidul bandara.

Cara sing sampurna kanggo ngrampungake plancongan ing bandara yaiku nikmati pemandangan saka Teras Pengunjung sing populer. Platform ing Terminal 2 iki nyedhiyakake perspektif pesawat saka mripat saka saindenging jagad lan njupuk pesawat lan kegiyatan rame ing apron bandara. Kanggo ngrameke dibukak maneh, tiket masuk gratis kanggo wektu winates - kanggo jumlah pengunjung kapan wae, nanging kudu cadangan slot wektu.

Reservasi dibutuhake kanggo kabeh fasilitas lan bisa digawe ing toko tiket ing www.fra-tours.com. Sayange, durung bisa ditindakake ing situs. Sajrone preinan sekolah musim panas ing negara Jerman Hesse, tamu Pusat Pengunjung bisa parkir gratis ing fasilitas parkir umum FRA: cukup njupuk tiket nalika nyopir lan divalidasi ing ngarep Pusat Pengunjung. Uga kanggo penipu dina, Bandara Frankfurt mesthi dadi tujuan sing migunani - lumrahe nalika ngetrapake aturan saiki kanggo nyegah infeksi.

Penting dingerteni: kaya Teras Pengunjung, Pusat Pengunjung Fraport multimedia uga bisa dipesen kanggo nganakake acara kanthi macem-macem jinis. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar