24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Mbangun maneh tanggung jawab Rusia Breaking News Warta Breaking Sri Lanka Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

SriLankan Airlines Resume Moscow - Penerbangan Colombo saka Bandara Domodedovo

SriLankan Airlines Resume Moscow - Penerbangan Colombo saka Bandara Domodedovo
SriLankan Airlines Resume Moscow - Penerbangan Colombo saka Bandara Domodedovo
ditulis dening Harry Johnson

Sadurunge SriLankan Airlines lan Domodedovo kerja sama wiwit taun 2011 nganti 2015, lalu lintas penumpang yaiku 115,000 penumpang.

Print Friendly, PDF & Email
  • SriLankan Airlines arep mbukak penerbangan mingguan rutin saben dina Setu.
  • Wektu tekan Domodedovo jam 4:30 esuk, wayah mangkat - 7:15 sore
  • Layanan kasebut bakal diwiwiti maneh wiwit tanggal 31 Juli 2021.

Maskapai penerbangan nasional Sri Lanka, srilankan Airlines, lagi nerusake penerbangan saka Bandara Domodedovo Moskow menyang Colombo wiwit tanggal 31 Juli 2021. Domodedovo minangka siji-sijine bandara Hub Penerbangan Moskow sing bisa langsung mabur menyang tujuan iki.

Operator udara kasebut bakal mbukak penerbangan rutin saben dina Sabtu. Wektu tekan Domodedovo jam 4:30 esuk, wayah mangkat - 7:15 sore

"Iki minangka link udara sing penting kanggo SriLankan Airlines nalika nyambung menyang negara paling gedhe ing donya sing uga dikenal minangka salah sawijining tujuan budaya lan bersejarah paling gedhe. Operasi iki bakal menehi jalur perjalanan sing anyar lan gampang kanggo nyambungake Federasi Rusia lan negara-negara sekitar. Kita sabar ngenteni para tamu Rusia ing Sri Lanka lan para penumpang penerbangan menyang Rusia, "ujare CEO SriLankan Airlines Vipula Gunatilleka.

Sadurunge maskapai penerbangan iki lan Domodedovo kerja sama wiwit taun 2011 nganti 2015, lalu lintas penumpang yaiku 115,000 penumpang.

"Saiki Colombo katon dadi tujuan sing unik kanggo Hub Penerbangan Moskow", ujar direktur Bandara Domodedovo Moskow Andrey Pavlov. - Tekane SriLankan Airlines ing pasar Rusia bakal mbukak akeh kesempatan kanggo pembangunan turis ing negara-negara kita. Kita yakin manawa pengalaman kemitraan sadurunge sing sukses bakal ngidini kita kerja kanthi efektif mbesuk ”.

srilankan Airlines dadi operator pertama ing wilayah Asia Kidul sing nampa rating 'Diamond' saka Asosiasi Pengalaman Penumpang Maskapai Penerbangan (APEX) lan SimpliFlying, standar sing ditampa kanggo langkah-langkah keamanan ekstra lan pancegahan kebersihan sing komprehensif sing dianut wiwit wiwitan pandemi global. SriLankan Airlines minangka maskapai pemenang penghargaan kanthi reputasi mantep minangka pimpinan global babagan layanan, kenyamanan, keamanan, linuwih, lan ketepatan wektu.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar