Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Breaking News Industri Hospitality Hotel & Resor News Lelungan Rel Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Laporan Pariwisata China 2.36 Miliar Perjalanan Domestik ing Setengah Pertama 2021

Laporan Pariwisata China 2.36 Miliar Perjalanan Domestik ing Setengah Pertama 2021
Laporan Pariwisata China 2.36 Miliar Perjalanan Domestik ing Setengah Pertama 2021
ditulis dening Harry Johnson

Industri pariwisata Tiongkok nyambut gawe cepet ing paruh pertama taun 2021.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pendapatan pariwisata domestik mung ana 1.95 triliun yuan - nganti 208% saben taun.
  • 83.6% warga sing diwawancara gelem lelungan ing kuartal kaping telu, meh padha karo level sadurunge COVID-19.
  • 78% wirausaha perusahaan lelungan sing disurvei duwe kapercayan ing pasar pariwisata ing paruh kapindho 2021.

Miturut laporan sing dirilis dening Akademi Pariwisata China (CTA), Wisatawan China nggawe 2.36 milyar lelungan domestik ing paruh pertama taun 2021 - kenaikan 153% saka periode sing padha taun kepungkur.

ChinaPendapatan pariwisata domestik mung ana 1.95 triliun yuan (udakara $ 301 milyar) ing H1 2021 - nganti 208% saben taun.

ChinaIndustri pariwisata nyambut gawe kanthi cepet ing paruh pertama taun 2021. Perjalanan domestik lan pendapatan pariwisata pulih udakara 77% lan 70%, ing level paruh pertama taun 2019.

Turis lan operator tur nampilake kapercayan sing kuwat. Miturut CTA, 83.6% warga sing diwawancara gelem lelungan ing kuartal kaping telu, meh padha karo level sadurunge COVID-19, lan 78% wirausahawan perusahaan bepergian sing wis survey duwe kapercayan ing pasar pariwisata ing paruh kaping loro taun 2021.

Laporan kasebut ngarepake China bakal nampa udakara 2.6 milyar lelungan domestik lan 2.24 triliun yuan ing pendapatan pariwisata ing paruh kapindho 2021, utawa 88% lan 76%, masing-masing ing level periode sing padha taun 2019. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar