24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Asosiasi Warta Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah rapat News Lelungan Rel Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Inconsistensi Vaksin sing Disetujoni Bisa Mbatalake Wiwiti maneh Wisata Internasional

Inconsistensi Vaksin sing Disetujoni Bisa Mbatalake Wiwiti maneh Wisata Internasional
Inconsistensi Vaksin sing Disetujoni Bisa Mbatalake Wiwiti maneh Wisata Internasional
ditulis dening Harry Johnson

WTTC nerbitake peringatan babagan keprihatinan turis sing ditolak ing perbatasan amarga negara-negara ora duwe dhaptar umum vaksin COVID-19 sing diakoni sacara internasional lan disetujoni.

Print Friendly, PDF & Email
  • Kurang koordinasi internasional kanggo setuju babagan dhaptar vaksin sing disetujoni, nggawe blokir utama liyane kanggo miwiti maneh lelungan internasional.
  • Laporan para plancongan sing ngadhepi alangan mlebu wis saya rame, malah ana sing dicegah mlebu pesawat menyang tujuan.
  • Gagal negara setuju babagan dhaptar umum kabeh vaksin sing disetujoni lan diakoni minangka keprihatinan.

Wiwiti maneh lelungan internasional bisa ditundha kanthi serius tanpa diakoni timbal balik kabeh vaksin COVID-19 sing disetujoni, ujare Dewan Perjalanan & Pariwisata Dunia (WTTC).

Badan pariwisata global, sing makili sektor Pariwisata & Pariwisata pribadi global, wis menehi peringatan amarga keprihatinan para turis sing ditolak ing perbatasan amarga negara-negara ora duwe dhaptar umum sing diakoni lan disetujoni internasional Covid-19 vaksin.

Iki kedadeyan sawetara dina sawise sawetara turis Inggris, sing wis ngatur vaksin Covishield India saka vaksin Oxford / AstraZeneca, ditolak mlebu ing Malta sanajan obat kasebut identik karo kimia ing vaksin buatan Inggris.

Sajrone sawetara minggu kepungkur, laporan para plancongan sing ngadhepi alangan mlebu wis saya rame, malah ana sing dicegah mlebu pesawat menyang tujuan.

WTTC percaya manawa maneh, ora ana koordinasi internasional kanggo setuju babagan dhaptar vaksin sing wis disetujoni, nggawe alangan utama liyane kanggo miwiti lelungan internasional.

Iki kedadeyan sanajan akeh vaksin sing entuk persetujuan Organisasi Kesehatan Dunia (WHO) utawa Otoritas Pengaturan Stringent (SRA), kayata Badan Pengaturan Obat-obatan Kesehatan lan Kesehatan (UKM) Inggris lan Administrasi Pangan lan Obat-obatan ing AS, lan Badan Obat Eropa (Ema).

Laporan para turis sing ditolak amarga duwe vaksin 'salah' utawa vaksin 'sing ora dingerteni' nyebabake keprihatinan saka para konsumen, ngalangi wong-wong saka pesenan lan bakal ngrusak sektor Perjalanan & Pariwisata sing wis berjuang.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar