Airlines Airport Berita Breaking Belgia Ngilangi Warta Eropa Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Ethiopia News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Airlines Ethiopian lan Bandara Liege Nglampahi Perjanjian Kemitraan

Airlines Ethiopian lan Bandara Liege Nglampahi Perjanjian Kemitraan
Airlines Ethiopian lan Bandara Liege Nglampahi Perjanjian Kemitraan
ditulis dening Harry Johnson

Bandara Liege, bandara kargo paling gedhe ing Belgia lan bandara kargo paling gedhe nomer 6 ing Eropa, bakal terus dadi pusat kargo Ethiopian Airlines sing dadi pintu gerbang pesawat antariksa Afrika lan Eropa sajrone limang taun ngarep.

Print Friendly, PDF & Email
  • Layanan Cargo lan Logistik Ethiopian Airlines wis kerja sama karo bandara Liege kanggo operasional pesawat tempur antarane Afrika lan Eropa.
  • Bekerjasama karo Bandara Liege, Layanan Cargo lan Logistik Ethiopia wis nyedhiyakake layanan transportasi kargo kanthi cepet lan aman ing saindenging Eropa lan luwih saka 15 taun.
  • Ing tembe pusat kargo khusus bisa didegake ing Liege North, sing dadi pamrentah kanggo miwiti wiwitane wong Etiopia.

Layanan Kargo lan Logistik Airlines Ethiopian lan Bandara Liege ngumumake manawa wis nganyari perjanjian kemitraan sing wis suwe nganti taun 2026. Bandara Liege, bandara kargo paling gedhe ing Belgia lan bandara kargo paling gedhe nomer 6 ing Eropa, bakal terus dadi pusat kargo Ethiopian Airlines sing dadi pintu gerbang angkutan antara Afrika lan Eropa kanggo sabanjure limang taun. Layanan Kargo lan Logistik Airlines Ethiopian Airlines, operator jaringan kargo paling gedhe ing Afrika, wis kerja sama karo bandara Liege kanggo operasional pesawat tempur antarane Afrika lan Eropa.

Layanan Kargo lan Logistik Airlines Ethiopian Wakil Direktur Urusan, Pak Enquanhone Minyashal ujar manawa "Kita seneng wis nganyari perjanjian kemitraan karo bandara mitra sing wis suwe ing wektu nalika ndhaptar tujuan lan kapasitas kargo sing gedhe. Kanthi kolaborasi karo Bandara Liege, Layanan Cargo lan Logistik Ethiopia wis nyedhiyakake layanan transportasi kargo kanthi cepet lan aman ing saindenging Eropa lan sateruse sajrone 15 taun kerja sama sing sukses. Ing limang taun sabanjure, kita bakal ngupayakake ngowahi operasi pesawat kargo kanggo luwih apik ing Eropa kanthi komitmen sing anyar karo Bandara Liege. Minangka maskapai penerbangan Afrika paling gedhe, Ethiopian Airlines bakal terus ngiyatake kemitraan karo Bandara Liege kanggo ningkatake operasional pesawat tempur antarane Afrika lan Eropa. ”

Steven Verhasselt, VP Komersial Bandara Liege ujar, "Kaping pisanan, Bandara Liege pengin ngucapake selamat karo Ethiopian Airlines lan kabeh staf lan mitra ing sawijining 75 taun. Kanthi bangga banget, kita dadi bagean saka crita sukses Ethiopia sajrone meh 15 taun lan LGG bakal terus dadi pusat kargo maskapai Ethiopian Airline ing Eropa. Yen dipikir maneh saka wiwitan nganti saiki, Ethiopia wis ngoperasikake 15,000 pesawat kargo menyang LGG, nyedhaki 1 juta ton kargo sing digawa. Nanging, Steven Verhasselt nyoroti, iki wis kepungkur lan bisa dianggep minangka wiwitan sing apik banget. Dina iki, kita ngrayakake mbesuk.

Ethiopian lan LGG nganyari perjanjian kemitraan sing ora mung negesake hub Kargo Eropa ing LGG sajrone 5 taun sabanjure, nanging uga negesake manawa Ethiopia bakal dadi luwih saka maskapai sing mabur menyang LGG. Ing tembe pusat kargo khusus bisa didegake ing Liege North, sing dadi pamrentah kanggo miwiti wiwitane wong Etiopia. Kita ngarep-arep banget langkah sabanjure iki sing bakal mbantu wong Etiopia kanggo ngawula para pelanggan kanthi luwih apik. Luwih saka saiki, LGG bakal dadi pusat Etiopia lan gerbang kargo utama antarane Afrika lan Eropa. ”

Miturut laporan Asosiasi Penerbangan Afrika (AFRAA), Ethiopia dadi peringkat pertama lalu lintas penumpang lan kargo ing taun 2020. Ethiopia nggawa 500 ewu ton angkutan lan 5.5 yuta penumpang liwat pusat utamane, Bandara Internasional Addis Ababa Bole.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar