24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Antigua & Barbuda Breaking News Warta Breaking Bahama Warta Breaking Barbados Breaking News Internasional Caribbean Warta Breaking Grenada Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Jamaika Warta Mewah News Resorts Romantis Pernikahan Bulan Madu Warta Breaking Saint Lucia Pariwisata Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Ing Resor Sandal Kabeh sing Sampeyan Butuhake yaiku Cinta

Sandal Resorts ing resort Karibia nyedhiyakake plancongan romantis sing kalebu kabeh kanggo pasangan sing ditresnani.

Rasakake liburan mewah mewah kabeh-paling apik ing Sandals Resorts ing Karibia lan deleng kenapa dheweke nawakake plancongan paling romantis kanggo pasangan sing tresna karo inklusi sing luwih berkualitas tinimbang resor pantai mewah liyane.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Sandals Resorts nampilake paket klebu paling lengkap ing jagad.
  2. Pasangan bisa nikmati pesisir pasir putih sing apik banget, restoran Global Gourmet ™ bintang 5, akomodasi mewah, omben-omben premium tanpa wates, olahraga banyu sing nyenengake, lan liya-liyane.
  3. Sandal wis dadi Perusahaan Termasuk Utama sajrone 25 taun berturut-turut saka World Travel Awards.

Bayangake, tekan ing ruang eksklusif ing bandara, nalika dituju nganggo transportasi sing nunggu, lan mlebu resort sing pancen kalebu kabeh. Bayangake kebebasan mlebu ing restoran resor lan nikmati apa wae sing dikarepake palet, gabung karo kegiyatan sing ora mbutuhake sampeyan njupuk kertu bank utawa mlebu tab, lan ora ngitung tip utawa hadiah. Iki minangka kesenengan murni saka liburan sing kalebu kabeh. Lan ing Sandal, kabeh kalebu kabeh unggul.

Saben resor pantai Sandals lenggah langsung ing pantai sing nggumunake ing enem tujuan pulau tropis sing paling apik ing Karibia, wilayah sing misuwur kanthi pasir putih sing ora ana watese, perairan pirus sing apik lan srengenge surup. Wiwit pulsa reggae sing anget ing Jamaika nganti beat khas Bahama lan saka kamulyan vulkanik Saint Lucia nganti daya tarik eksotik Antigua.

Suite Karibia Paling Eksklusif

Sandal duwe akomodasi paling mewah sing wis dipikirake supaya bisa mundur kanthi sampurna kanggo pasangan sing ditresnani. Saka Villas Over-the-water sing apik banget lan suite cliffside dramatis kanthi pemandangan 180 derajat, nganti Skypool Butler Suites sing mewah karo kolam terjun tanpa wates lan Suite Rondoval sing unik, Sandal Signature Akomodasi mesthine bakal nambah asmara dadi luwih dhuwur.

Kepulauan Offshore Pribadi

Sandal, Kepulauan Offshore sing eksklusif, entuk 2 preian tropis kabeh regane siji. Dumunung ing Sandal Royal Caribbean lan Sandal Royal Bahamian mung sawetara menit saka Resor utama.

Kolam sing narik ati kanthi Air Asmara

Rasakake ayem tentrem Kolam sandal ing kolam renang sing mencorong. Nyolong wayahe kebersamaan sing tenang ing tengahing kolam kolam laguna sing gratis, nikmati energi kolam renang kolam renang teken, utawa rasakake keanggunan kolam enol sing dadi detak jantung resor kita. Saben kolam kita duwe kepribadian sing unik lan akeh sing mung sawetara saka segara.

Pernikahan & Bulan Madu ing Resor Romantis Paling Ndunia

Ing Sandal, crita katresnan para tamu unik lan istimewa… lan pesta pernikahane uga. Mula, dheweke wis ngganti paket manten karo perancang manten, lan nggawe pengalaman pribadi dadi pribadi. Kabeh ekstra wis ditambahake kanggo nggawe dina khusus dadi luwih luar biasa. Dadi kandhane Sandal impen sampeyan, lan dheweke bakal urip maneh.

Saben Paket Liburan Kabeh Sandal kalebu:

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar