Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean News Kepulauan Cayman Cruising Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Kepulauan Cayman ngumumake Rencana Mbukak maneh Pariwisata Leisure Internasional

Kepulauan Cayman ngumumake Rencana Mbukak maneh Pariwisata Leisure Internasional
Kepulauan Cayman ngumumake Rencana Mbukak maneh Pariwisata Leisure Internasional
ditulis dening Harry Johnson

Rencana limang tahap kanggo pariwisata bali kanthi aman yakuwi ndeleng Kapuloan Cayman dibukak maneh nganti Januari 2022.

Print Friendly, PDF & Email
  • Wiwit awal Maret 2020, Kapuloan Cayman kanthi cepet lan efektif nutup wates kanggo lalu lintas lelungan lan pelayaran internasional kanggo nglindhungi para plancong lan warga saka pandemi global.
  • Pendekatan limang tahap anyar kanggo mbukak maneh bakal terus ngreksa pedunung Caymania, uga kanthi ati-ati ngidini para pengunjung internasional bisa nikmati Kapuloan Cayman maneh. 
  • Yen negara wis ngrampungake kabeh limang tahap lan sawise nganalisa kanthi lengkap saka Pamrentah lan pejabat kesehatan, Kepulauan Cayman bakal ngrayakake Opening Re-Grand.

Wong-wong sing wis ngimpi pantai berpasir putih, banyu pirus, lan kemewahan ing Kepulauan Cayman bisa nggawe impiane dadi kenyataan: Kepulauan Cayman wis ngumumake rencana kanggo miwiti nampani para turis kanthi aman menyang Grand Cayman, Cayman Brac, lan Little Cayman kanthi pendekatan mbukak kanthi sengaja.

"Wiwit Maret 2020, Kapuloan Cayman wis sengaja nggawe kabeh upaya kanggo nglindhungi warga lan pengunjung; saka pengujian kanthi cepet lan nyebar, investasi ing tenaga kerja Caymania lan ngetrapake strategi kanthi fase kanggo mbukak maneh pantai kanthi aman kanggo pengunjung sing golek kemewahan, kesehatan lan keamanan komunitas kita paling penting ing kabeh keputusan, "ujare Menteri Pariwisata lan Transportasi, Hon. Kenneth Bryan. "Kolega lan aku ing pamrentah wis kerja keras kanggo ngembangake pendekatan bertahap iki kanggo nyiapake pambukaan wates kanggo para wisatawan internasional - lan kita seneng ngumumake yen ngenteni surga wis meh rampung! Para tamu bakal ngormati pangembangan lan pangembangan sing apik banget sing wis dituju - mesthine mbuktekake manawa Cayman wis ngenteni. ”

Wiwit awal Maret 2020, ing Kepulauan Cayman kanthi cepet lan efektif nutup tapel wates kanggo lelungan internasional lan lalu lintas pelayaran kanggo nglindhungi para plancong lan warga saka pandemi global lan metu saka krisis minangka pangarep-arep, njaga sunar sing apik, ciuman pariwara sing ramah, masakan kelas dunia, lan Caymankindness sing anget kanggo taun mbesuk. Pendekatan limang tahap anyar kanggo mbukak maneh bakal terus njaga warga Caymania, uga kanthi ati-ati ngidini para pengunjung internasional bisa seneng srengenge, pasir, segara lan keamanan Cayman maneh. 

Pamrentah Kepulauan Cayman (CIG) wis kerja sama karo pejabat kesehatan, sektor publik, lan sektor swasta kanggo nggawe pendekatan limang tahap iki kanggo njamin pengalaman sing aman lan sehat kanggo para sing makarya ing industri lan pengunjung sing milih ngalami kemewahan tujuan pulau kasebut misuwur ing jagad iki. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar