Dewan Pariwisata Afrika Ngubur Warta Eswatini Warta Breaking Travel budaya Warta Pamrentah Hak-hak manungsa News Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Saran paling anyar AS, Inggris, UE kanggo Kerajaan Eswatini dikandhani Dewan Pariwisata Afrika

Pilih basa sampeyan
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Informasi salah ing media sosial disalahake amarga kekerasan ing Kerajaan Eswatini miturut sumber Pamrentah. Para ahli politik mikir manawa kahanan kasebut wis saya parah dening para pemberontak asing amarga kasunyatan manawa Eswatini ngakoni Republik China sing dikenal minangka Taiwan babagan Republik Rakyat China karo Ibu Kota ing Beijing.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Protes lan rampasan wis direkam ing Kerajaan Eswatini ing Afrika.
  2. Masyarakat Eswatini nuntut demokrasi. Upaya tentrem pertama iki dirusak dening unsur-unsur kriminal sing nggunakake kahanan sing ringkih kanggo ngrampok, ngrampok, lan mateni. Iki ditanggapi kanthi panganiaya liyane.
  3. Miturut sumber pamrentah, rasa stabilitas wis bali lan Raja Raja Mswati njaluk Sibaya.
  4. The Dewan Pariwisata Afrika is kantor pusat ing Eswatini lan nyuarakake pernyataan gabungan sing diterbitake dening Amerika Serikat, Uni Eropa, lan Inggris sing njaluk dialog tenang lan konstruktif ing antarane kabeh pihak.

Dumunung ing antarane Afrika Selatan lan Mozambik, negara kasebut ngalami Amnesty International wis ditetepake minangka "serangan frontal frontal ing hak asasi manungsa" nalika monarki nyoba banget nyekel kekuwatan.

Acara pariwisata lan budaya minangka penghasil mata uang utama kanggo tujuan Afrika sing unik iki.

Minangka salah sawijining raja sing isih kari ing Afrika, budaya lan warisan pancen wis nuwuhake ilmu ing kabeh aspek urip Swazi, supaya pengalaman sing ora bisa dilalekake kanggo kabeh wong sing ngunjungi. Iki slogan ing Promosi Pariwisata Eswatini Situs web.

HM Raja Mswati Telpon King menyang Sibaya dina Jumuah wis ditemokake karo reaksi sing beda-beda saka masarakat.

Miturut Kaping Swaziland, sawetara ujar manawa dheweke seneng yen Raja pungkasane bisa ngatasi negara kasebut sawise demonstrasi pro-demokrasi sing nyebabake kekerasan, penjarahan, lan kerusakan properti. Wong-wong liya ujar manawa percaya yen bakal cepet banget kanggo ngatasi negara kasebut, utamane amarga gelombang ketiga pandemi COVID-19. 

Raja nggawe telpon kanggo Sibaya liwat Indvuna Themba Ginindza ing sawijining konferensi pers sing diselenggarakake ing Royal Royal Ludzidzini wingi. Raja ujar kabeh emaSwati kudu lungguh ing njero sapi sadurunge 10 esuk. Raja ujar manawa proses Sibaya bakal disiarake kanthi langsung supaya wong-wong sing ora bisa mlebu ing papan kasebut bisa ngetutake saka omah-omahane kanthi nyenengake liwat kabeh saluran media. Monarch negesake manawa sapa sing bakal ngetutake proses kasebut liwat saluran media kudu ngrungokake kanthi tliti apa sing bakal diandharake.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar