24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Warta Breaking UK Maneka Warta

Kontrak Tandha Hans Airways karo Klompok Logistik Udara

Kontrak Tandha Hans Airways karo Klompok Logistik Udara
Kontrak Tandha Hans Airways karo Klompok Logistik Udara
ditulis dening Harry Johnson

Hans Airways siyap ngluncurake penerbangan langsung non-stop menyang India mengko ing taun 2021 lan terus maju menyang entuk Sertifikat Operator Udara Inggris saka Otoritas Penerbangan Sipil.

Print Friendly, PDF & Email
  • Hans Airways nunjuk Grup Logistik Air minangka Agen Penjualan lan Layanan Umum Kargo.
  • Klompok Air Logistics wis dipanggonke kanthi apik dadi wajah tim kargo Hans Airways.
  • Kesepakatan kasebut kanggo nyedhiyakake Hans Airways kanthi dodolan kargo lengkap, pemasaran, pesenan online lan dhukungan layanan pelanggan liwat jaringan.

Maskapai wiwitan ing Inggris, Hans Airways wis milih Grup Logistik Udara minangka jaringan Jualan Umum lan Layanan Layanan (GSSA) ing saindenging jaringan. Persetujuan eksklusif GSSA bakal diwiwiti wiwit tanggal 1 Agustus 2021, karo pemasok sing berbasis ing East Midlands nyedhiyakake Hans Airways kanthi penjualan kargo, pemasaran, pesenan online lan dhukungan layanan pelanggan ing jaringan. Warta iki diandharake kanthi cepet ing wara-wara maskapai anyar kasebut babagan tim anggota Dewan sing paling berpengalaman awal wulan Juli.

Kesepakatan GSSA anyar kasebut minangka pembangunan sing tepat wektu nalika Hans Airways siyap ngluncurake penerbangan langsung non-stop menyang India mengko ing taun 2021 lan nalika terus maju golek sertifikat Operator Udara Inggris saka Otoritas Penerbangan Sipil. Kesepakatan kasebut diarepake bakal ngasilake bathi kargo sing ora bisa larang ing dhasar maskapai, utamane ing wektu nalika angkutan udara ing saindenging jagad iki saya rame.

"Ing Klompok Logistik Udara, kita yakin manawa wis milih mitra sing bisa nyedhiyakake keahlian adol, wektu tanggap cepet lan level layanan lan masarakat pengarepan bakal ngarepake saka Hans Airways, ”komentar Ian Davies, Chief Operating Officer, Hans Airways. "Karo staf sing berpengalaman lan jaringan kanggo nyedhiyakake jangkoan efektif kanggo rute sing direncanakake, Air Logistics Group bisa uga dadi pasuryan tim kargo Hans Airways."

Kesepakatan karo Air Logistics Group ora bakal dadi siji-sijine kontrak sing ditandatangani dening Hans Airways kanthi kelas berat industri ing bidang kasebut, amarga operator kasebut kepengin dadi mitra karo akeh jeneng industri penerbangan sing wis ditemtokake. "Strategi bisnis wiwit dina kaping pisanan yaiku nggarap para pemasok lan mitra terkemuka ing pasar, kayata Air Logistics Group, supaya kita bisa nggawe dhasar sing kuat lan kuat sing dibutuhake supaya bisa sukses. Ana perjanjian liyane ing pipa sing bakal nuduhake manawa Hans Airways tegese bisnis, "tambah Davies.

"Hans Airways minangka pasuryan anyar sing apik ing industri maskapai lan bakal mbukak rute perdagangan penting antarane Inggris lan India," ujare Stephen Dawkins, Chief Executive Officer ing Air Logistics Group. "Kita yakin manawa layanan anyar saka Inggris menyang India mung wiwitan, lan kita bisa mbangun bisnis kargo ing saindhenging jaringan Hans Airways nalika lagi maju."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar