Breaking News Internasional Kabar Olahraga Industri Hospitality Warta Breaking Maladewa News Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Kunjungi Maladewa kanthi Bantuan Situs Web Vaksinasi

Kunjungi Maladewa

Visit Maldives ngluncurake kampanye sing bakal ningkatake jeneng tujuan ing pasar global lan negesake manawa para wisatawan manawa Maldives minangka salah sawijining tujuan paling aman sing bisa dituju sajrone wektu iki.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Mikrosit anyar nyedhiyakake informasi paling anyar babagan lelungan babagan proses vaksinasi COVID-19 minangka bagean saka kampanye "Aku Vaksinasi" sing luwih akeh.
  2. Mikrosit kasebut nuduhake pirang-pirang staf industri pariwisata sing divaksinasi lan menehi informasi kanggo karyawan pariwisata babagan proses registrasi vaksinasi lan pedoman HPA.
  3. Bakal kalebu nganyari saka kampanye, uga video promosi, gambar, lan crita.

Kampanye "Aku Vaksinasi" ngarahake supaya Maladewa minangka sektor pariwisata sing divaksinasi pisanan ing saindenging jagad. Bebarengan karo pambentukan geografis sing unik ing pulau-pulau sing nyedhiyakake jarak fisik alami, lan langkah-langkah kesehatan lan keamanan sing ketat, sektor pariwisata sing divaksinasi bakal dadi keuntungan tambahan kanggo nyengkuyung para turis ngunjungi tujuan kasebut.

Kajaba iku, kampanye kasebut uga bakal njamin para pelancong saka saindenging jagad gaweyan lan investasi sing gedhe kanggo njaga keamanan warga lokal lan wisatawan internasional ing negara Samudera Hindia.

Wakil Presiden Ibrahim Mohamed Solih ngluncurake kampanye COVID-19 Dhifaau tanggal 1 Februari 2021, kanthi tujuan nyedhiyakake vaksin COVID-19 gratis kanggo kabeh warga lan warga negara kasebut. Ing tanggal 23 Juni 2021, 96 persen karyawan resor wis nampa dosis vaksin kaping pisanan, dene 70 persen karyawan resort wis divaksinasi kanthi lengkap.

Sajrone April 2021, Visit Maldives kanthi kolaborasi karo Menteri Pariwisata ngluncurake kampanye "Aku Vaksinasi" kanggo nuduhake pesen positif babagan vaksinasi staf sing kerja ing sektor pariwisata, uga kanggo promosi inisiatif sing ditindakake kanggo njamin Maladewa tetep dadi salah sawijining tujuan paling aman kanggo para plancong.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar