24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Jerman Breaking News Warta Pamrentah Industri Hospitality News Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Perjalanan AS menyang Eropa: Presiden Nerbitake Pratelan sajrone Sawetara Dina

Merkel lan Biden ngrembug babagan Perjalanan AS menyang Eropa

Kanselir Jerman Angela Merkel minangka pimpinan Eropa pertama sing ngunjungi Presiden AS Joe Biden ing Gedung Putih amarga topik kalebu plancongan AS menyang Eropa dibahas.

Print Friendly, PDF & Email

Kanselir Jerman Angela Merkel minangka pimpinan Eropa pertama sing ngunjungi Presiden AS Joe Biden ing Gedung Putih amarga topik kalebu plancongan AS menyang Eropa ana ing agenda kasebut.

  1. Topik diskusi bilateral kalebu perubahan iklim, vaksin COVID-19, serangan cyber Rusia, Ukraina lan demokrasi sing akeh, uga lelungan antarane AS lan Eropa.
  2. Lonjakan kasus COVID-19 sing anyar amarga varian Delta saiki wis mandheg Amerika Serikat.
  3. Kanselir Merkel negesake manawa dheweke yakin karo tim COVID Amerika.

Presiden Joe Biden ujar manawa bakal enggal njawab pitakon babagan lelungan menyang AS saka Eropa nalika nggawa anggota tim COVID nalika Kanselir Merkel ngutarakake pitakon kasebut sajrone diskusi loro dina kasebut. Merkel ujar manawa dheweke duwe "kapercayan marang tim COVID Amerika."

Sanajan kasunyatan manawa Eropa wis ngirangi larangan kanggo para pelancong Amerika wulan pungkasan, AS tetep njaga watesan perjalanan sing ketat amarga nyebarake Varian Delta.

Wakil Presiden Eksekutif Asosiasi Umum lan Kebijakan Umum Asosiasi Perjalanan AS Tori Emerson Barnes nerbitake pratelan ing ngisor iki babagan komentar Presiden Biden babagan mbukak maneh lelungan internasional:

"Kita nampi sambutan presiden, sing dikirim dina iki karo Kanselir Jerman Angela Merkel, manawa informasi luwih lengkap babagan waktune kanggo nglarang larangan lelungan internasional bisa ditemokake 'sajrone pirang-pirang dina sabanjure.'

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar