24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News Mbangun maneh tanggung jawab Thailand Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Koh Samui Thailand Mbukak maneh Wisatawan Internasional sing Vaksinasi

Koh Samui Thailand mbukak maneh kanggo turis internasional sing divaksinasi
Koh Samui Thailand mbukak maneh kanggo turis internasional sing divaksinasi

SKÅL nampi pambukaan maneh pulau paling gedhe nomer loro ing Thailand kanggo para wisatawan manca negara sing divaksinasi ing program SAMUI + PLUS.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pelancong kudu lelungan saka negara sing disetujoni, lan mesthine kudu ana ing negara kasebut paling ora 21 dina suwene.
  • Kedatangan wong diwasa kudu divaksinasi kanthi vaksin COVID-19 sing disetujoni ora kurang saka 14 dina sadurunge tanggal lelungan.
  • Rawuh liwat Bandara Internasional Suvarnabhumi ing Bangkok lan pindhah menyang terminal Bangkok Airways langsung kanggo penerbangan langsung menyang Koh Samui liwat rute transit sing ditutup.  

Koh Samui - ThailandPulo paling gedhe nomer loro lan pulau-pulau tanggané Koh Phangan lan Koh Tao - wis mbukak vaksin para wisatawan internasional tanpa karantina ing skema pariwisata SAMUI + sing anyar kanggo miwiti industri pariwisata pulau-pulau sing wis dirusak dening pandemi Covid-19.

Model Samui + nggambarake pirang-pirang wulan rencana lan kerja sama sing erat antara badan pariwisata utama Thailand, TAT [Asosiasi Pariwisata Thailand], THA [Asosiasi Hotel Thailand], TAKS [Asosiasi Pariwisata Koh Samui], pamrentah lan sektor swasta, sing wakile nekani acara peluncuran wengi pungkasan ing Resor Banana FanSea ing Pantai Chaweng sing terkenal ing Samui.     

Model SAMUI + Plus - Sekilas, cara kerjane kanggo pengunjung internasional sing divaksinasi: 

  • Pelancong kudu lelungan saka negara sing disetujoni, lan mesthine kudu ana ing negara kasebut paling ora 21 dina suwene.
  • Sertifikat Entri (COE).
  • Tes RT-PCR COVID-19 sing negatif ora luwih saka 72 jam sadurunge tanggal lelungan.
  • Kedatangan wong diwasa kudu divaksinasi kanthi vaksin COVID-19 sing disetujoni ora kurang saka 14 dina sadurunge tanggal lelungan.
  • Wisatawan sing umur 18 taun ora mbutuhake bukti vaksinasi, nanging kudu lelungan karo wong tuwa utawa wali sing divaksinasi lengkap lan nuduhake tes negatif RT-PCR COVID-19.
  • Kebijakan asuransi sing nyakup biaya COVID-19 paling ora $ 100,000.
  • Rawuh liwat Bandara Internasional Suvarnabhumi ing Bangkok lan pindhah menyang terminal Bangkok Airways langsung kanggo penerbangan langsung menyang Koh Samui liwat rute transit sing ditutup.  
  • Kudu eksklusif ing hotel sing disetujoni ALQ sajrone 7 wengi pertama.
  • Bisa nginep ing hotel sing disetujoni SHA + Plus utawa villa pribadi ing Koh Samui, Koh Phangan utawa Koh Tao suwene 7 wengi ing Koh Samui. 
  • Kabeh pesenan maskapai lan hotel kudu wis dipesen lan wis mbayar sadurunge lan kalebu pambayaran kanggo tes 3 x RT-PCR COVID-19 wajib.   
  • Kudu ndownload lan nginstal aplikasi tandha.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Andrew J. Wood - eTN Thailand

Ninggalake Komentar