Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Plancongan AS Sambutan Biden babagan Ngangkat Ban Perjalanan Internasional menyang AS

Plancongan AS Sambutan Biden babagan Ngangkat Ban Perjalanan Internasional menyang AS
Plancongan AS Sambutan Biden babagan Ngangkat Ban Perjalanan Internasional menyang AS
ditulis dening Harry Johnson

Ilmu kasebut ujar manawa AS bisa mbukak maneh lelungan internasional kanthi aman, khususe kanggo negara-negara sing wis maju kanthi vaksin warga.

Print Friendly, PDF & Email
  • Informasi luwih lengkap babagan wektu kanggo ngundang larangan lelungan internasional bisa 'sawetara dina sabanjure.'
  • Kanthi nglindhungi sing pas, pasinaon dening Departemen Pertahanan AS, Mayo Clinic lan Universitas Harvard kanthi mandhiri nyimpulake keamanan lelungan udara.
  • Saben dina sing mbatesi lelungan sing wis kadaluwarsa bakal ngrusak ekonomi bangsa kita.

Asosiasi Plancongan AS Wakil Presiden Eksekutif Urusan Umum lan Kebijakan Tori Emerson Barnes nerbitake pratelan ing ngisor iki babagan komentar Presiden Biden babagan pambukaan lelungan internasional:

"Kita nampi sambutan presiden, dikirim karo Kanselir Jerman Angela Merkel, manawa informasi luwih lengkap babagan waktune kanggo nglarang larangan perjalanan internasional bisa 'sawetara dina sabanjure.'

"Ilmu kasebut ujar manawa saiki kita bisa mbukak maneh lelungan internasional kanthi aman, utamane kanggo negara-negara sing wis maju kanthi vaksin warga. Kanthi nglindhungi sing pas, pasinaon dening Departemen Pertahanan AS, Mayo Clinic lan Universitas Harvard kabeh mandhiri nyimpulake keamanan lelungan udara saiki.

"Saben dina manawa watesan lelungan sing wis ketinggalan jaman nyebabake kerusakan ekonomi ing negara kita, apamaneh korban pribadi tumrap wong sing dipisahake saka kulawarga lan wong sing dikasihi. Larangan lelungan sing ana gandhengane karo Kanada, Eropa lan Inggris mung regane ekonomi AS $ 1.5 milyar saben minggu — cukup kanggo nyengkuyung 10,000 lowongan Amerika.

"Industri plancongan AS ndhesek administrasi Biden, sesuai karo ilmu paling anyar, kanthi cepet merevisi kebijakan entri babagan lelungan internasional."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar