Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Afrika COVID-19 Pati mundhak Kanthi Cepet

Afrika COVID-19 Pati mundhak Kanthi Cepet
Afrika COVID-19 Pati mundhak Kanthi Cepet
ditulis dening Harry Johnson

Sistem kesehatan sing kurang sumber daya ing negara-negara Afrika ngalami kekurangan tenaga kesehatan, pasokan, peralatan lan prasarana sing dibutuhake kanggo ngurus pasien COVID-19 sing lara parah.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pati COVID-19 mundhak luwih saka 40 persen minggu kepungkur, tekan 6,273, utawa meh 1,900 luwih akeh tinimbang minggu sadurunge.
  • Umume umume kematian, utawa 83 persen, kedadeyan ing Namibia, Afrika Selatan, Tunisia, Uganda lan Zambia.
  • Negara-negara Afrika ngalami kekurangan oksigen lan amben perawatan intensif.

Korban korban jiwa saya mundhak amarga penerimaan rumah sakit mundhak kanthi cepet amarga negara-negara Afrika ngalami kekurangan oksigen lan amben perawatan intensif.

Pati COVID-19 mundhak luwih saka 40 persen minggu kepungkur, tekan 6,273, utawa meh 1,900 luwih akeh tinimbang minggu sadurunge.

Nomer kasebut mung isin karo pucuk 6,294, sing kacathet ing wulan Januari.

Tekan 'titik putus'

"Pati wis mundhak tajem sajrone limang minggu kepungkur. Iki minangka tandha peringatan sing jelas yen rumah sakit ing negara-negara sing paling kena pengaruh wis tekan titik rusak, "ujare Dr Matshidiso Moeti, Organisasi Kesehatan Dunia (WHO) Direktur Regional kanggo Afrika. 

"Sistem kesehatan sing kurang sumber daya ing negara-negara Afrika ngalami kekurangan tenaga kesehatan, pasokan, peralatan lan prasarana sing dibutuhake kanggo menehi perawatan kanggo pasien COVID-19 sing lara parah."

AfrikaTingkat fatal kasus, yaiku proporsi kematian ing antarane kasus sing dikonfirmasi, ana 2.6 persen dibandhingake karo rata-rata global 2.2 persen. 

Umume umume kematian, utawa 83 persen, kedadeyan ing Namibia, Afrika Selatan, Tunisia, Uganda lan Zambia.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar