Plancongan Bisnis Caribbean Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Breaking Jamaika Kenya Breaking News News Mbangun maneh Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Pusat Manajemen Ketahanan & Krisis Pariwisata Global ing Jamaika lan Kenya Mlebu MOU

Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett (lenggah) digambarake sawise tur ing Universitas Kenyatta lan Pusat Manajemen Ketahanan dan Krisis Global (GTRCMC) - Afrika Wétan, sing dununge ing Nairobi, Kenya wingi (15 Juli). Entitas kasebut minangka pusat satelit GTRCMC adhedhasar Jamaika, sing ana ing Universitas Hindia Barat, Mona. Sing nuduhake saiki yaiku (LR) Wakil Kanselir Universitas Kenyatta, Profesor Paul Wainaina; Dr. Esther Munyiri, Direktur, GTRCMC- Afrika Wétan; Pak Joseph Boinnet, Kepala Sekretaris Administratif, Menteri Pariwisata lan Margasatwa, Kenya; Ms. Anna-Kay Newell, Direktur Hubungan Internasional, GTRCMC - Jamaika lan Pak Robert Kamiti, Kepala Petugas Pariwisata, Menteri Pariwisata lan Margasatwa, Kenya. Menteri Bartlett saiki ing Kenya kanggo melu KTT Pemulihan Pariwisata sing ditunggu-tunggu kanggo Menteri Pariwisata Afrika, sing bakal dianakake ing Nairobi, dina iki. Menteri Bartlett diundang kanggo pidato ing puncak kasebut kanthi kapasitas minangka pimpinan pamikiran global sing dihormati babagan ketahanan lan pemulihan pariwisata.

Menteri Pariwisata lan Co-Ketua Jamaika Pusat Manajemen Ketahanan lan Krisis (GTRCMC) Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, lan Sekretaris Kabinet Kenya, Menteri Pariwisata lan Margasatwa, lan Ketua GTRCMC - Afrika Wétan, Hon. Najib Balala dina iki (16 Juli) nandatangani nota kesepahaman (MOU) sing bakal mbukak dalan kanggo loro Pusat kerja sama kanggo ngembangake kabijakan lan nindakake riset sing relevan babagan kesiapan, manajemen lan pemulihan tujuan.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Menteri Bartlett muji penandatanganan MOU, minangka "kabisat kanggo riset kabijakan."
  2. Iki bakal ngidini loro Pusat iki kolaborasi ing ramalan, mitigasi, lan ngatur risiko sing ana gandhengane karo ketahanan pariwisata sing disebabake dening macem-macem faktor sing ngganggu.
  3. Iki cocog banget nalika kita navigasi lan nanggapi tantangan sing ditindakake pandemi COVID-19 sing lagi ana.

Penandatanganan kasebut ditindakake sajrone KTT Pemulihan Pariwisata kanggo Menteri Pariwisata Afrika sing lagi ditindakake ing Nairobi, Kenya, ing kana Menteri Bartlett diajak ngobrol kanthi kapasitas minangka pimpinan pamikiran global sing dihormati babagan ketahanan lan pemulihan pariwisata.

Menteri Bartlett muji penandatanganan MOU, minangka "kabisat kanggo riset kabijakan. Iki bakal ngidini loro Pusat iki kolaborasi ing ramalan, nyuda lan ngatur risiko sing ana gandhengane karo ketahanan pariwisata sing disebabake dening macem-macem faktor sing ngganggu. Iki minangka kesempatan sing nyenengake. " GTRCMC - Afrika Wétan ing Universitas Kenyatta, minangka pusat satelit regional GTRCMC internasional, sing ana ing Universitas Hindia Barat (UWI), Jamaika

"Iki cocog banget nalika kita navigasi lan nanggapi tantangan sing ditindakake pandemi COVID-19 global sing lagi ana. Kita kudu dadi prioritas utama koordinasi tanggapan, pengawasan lan ngawasi, lan ngatur upaya bantuan ekonomi ing njero wates negara. Kolaborasi kaya iki kritis lan tepat wektu, ”ujare Menteri.

Menteri Pariwisata lan Co-Ketua Pusat Manajemen Ketahanan lan Krisis Global (GTRCMC) - Jamaika, Hon. Edmund Bartlett (sisih tengen 2), lan Sekretaris Kabinet Kenya, Menteri Pariwisata lan Margasatwa, lan Ketua GTRCMC - Afrika Wétan, Hon. Najib Balala (kiwa 2), nampilake MOU sing ditandatangani awal dina iki (16 Juli) ing antarane loro Pusat kasebut. Sing digoleki Wakil Kanselir Universitas Kenyatta, Profesor Paul Wainaina (kiwa) lan Ibu Anna-Kay Newell, Direktur Hubungan Internasional, GTRCMC - Jamaika. GTRCMC - Afrika Wétan ing Universitas Kenyatta, Nairobi, Kenya, minangka pusat satelit GTRCMC adhedhasar Jamaika, sing ana ing Universitas Hindia Barat, Mona. Penandatanganan MOU ditindakake sajrone KTT Pemulihan Pariwisata Afrika sing lagi ditindakake ing Nairobi, Kenya. Menteri Bartlett diundang kanggo pidato ing puncak kasebut kanthi kapasitas minangka pimpinan pamikiran global sing dihormati babagan ketahanan lan pemulihan pariwisata.

Sawise mlebu MOU, Hon. Najib Balala ngirim cek kanggo Ksh 10 yuta (100,000 dolar AS) menyang Menteri Bartlett kanggo ndhukung kegiatan ing Pusat Afrika Wétan.

MOU bakal nggampangake kemitraan strategis amarga ana hubungane karo Riset lan Pengembangan; Advokasi Kebijakan lan Manajemen Komunikasi; Program / Desain lan Manajemen Proyek lan Pelatihan lan Pembangunan Kapasitas, khusus kanggo perubahan iklim lan manajemen bencana; manajemen keamanan lan keamanan cyber; manajemen wirausaha; lan manajemen pandemi lan epidemi. 

Sekretaris Kabinet Kenya, Menteri Pariwisata lan Margasatwa, lan Ketua Pusat Manajemen Ketahanan dan Krisis Global (GTRCMC) - Afrika Wétan, Hon. Najib Balala (kiwa 2), menehi cek kanggo Ksh 10 yuta (100,000 dolar AS) menyang Menteri Pariwisata lan Ketua Co-GTRCMC - Jamaika, Hon. Edmund Bartlett (sisih tengen 2) kanggo nyengkuyung kegiyatan ing Pusat Afrika Wétan. Presentasi kasebut ditindakake sawise ditandatangani MOU ing antarane loro Pusat dina iki (16 Juli). Uga melu ing acara kasebut yaiku Wakil Kanselir Universitas Kenyatta, Profesor Paul Wainaina (kiwa) lan Ibu Anna-Kay Newell, Direktur Hubungan Internasional, GTRCMC - Jamaika. GTRCMC - Afrika Wétan ing Universitas Kenyatta, Nairobi, Kenya, minangka pusat satelit GTRCMC adhedhasar Jamaika, sing ana ing Universitas Hindia Barat, Mona. Penandatanganan MOU ditindakake nalika KTT Pemulihan Pariwisata kanggo Menteri Pariwisata Afrika sing ditindakake ing Nairobi. Menteri Bartlett diundang kanggo pidato ing puncak kasebut kanthi kapasitas minangka pimpinan pamikiran global sing dihormati babagan ketahanan lan pemulihan pariwisata.

Iki bakal ditindakake liwat program utawa tugas kayata:

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar