aviation Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Editorial Warta Pamrentah Industri Hospitality India Breaking News News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Menehi Visa e-Turis ing India Saiki Ndhesek Pimpinan IATO Mantan

Pilih basa sampeyan
Visa e-Turis
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

Pimpinan Plancongan lan Pariwisata Subhash Goyal, Ketua klompok STIC lan mantan Presiden Asosiasi Tur Operator India (IATO), ujar manawa negara kasebut kudu enggal miwiti ngidini Visa e-Turis ing India lan ngrancang penerbangan internasional ing wulan September lan Oktober kanggo miwiti mulihake sektor kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  1. COVID bakal tetep, lan kita kudu sinau urip, ujare Goyal.
  2. Umume turis India antara Oktober lan Maret, mula, musim sing bakal teka iki penting banget.
  3. Ewonan agen perjalanan lan operator tur wis bangkrut. Siji-sijine pangarep-arep supaya bisa urip yaiku miwiti visa e-turis lan penerbangan internasional sing dijadwalake.

Goyal terus ujar:

Kita kudu netepi gegayuhan Perdana Menteri supaya India dadi ekonomi 5 triliun dolar. Pariwisata minangka siji-sijine industri sing intensif tenaga kerja lan duwe pengaruh multiplier ing ekonomi. Mula, saiki kita kudu tumindak sadurunge wis kasep.

Musim wisata ing India wiwit Oktober nganti Maret lan kita ora kudu kelangan kesempatan iki ing taun 2021 wiwit taun 2020 wis rampung. 

Ing taun 2019, India entuk dhuwit udakara 2,10,981 Dolar Asing saka wulan Januari nganti Desember utawa US $ 3.1 milyar ing wulan Desember 2019 (sumber MOT). Negara kasebut nampa luwih saka 10 yuta turis ing taun 2019.

Pariwisata internasional meh 10 persen PDB India lan udakara 11 persen pajak langsung lan ora langsung. Perhotelan lan industri pariwisata nggunakake udakara 58 yuta wong kanthi langsung lan udakara 75 yuta wong kanthi ora langsung ing India. Udakara 10 yuta wong wis kelangan kerja utawa lagi cuti tanpa bayaran.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Anil Mathur - eTN India

Ninggalake Komentar