24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Warta Breaking Prancis Kabar Olahraga News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Atraksi Turis Paling Ikon ing Paris Mbukak maneh Kanggo Pengunjung

Atraksi Turis Paling Ikon ing Paris Mbukak maneh Kanggo Pengunjung
Atraksi Turis Paling Ikon ing Paris Mbukak maneh Kanggo Pengunjung
ditulis dening Harry Johnson

Pengunjung diijini mlebu Menara Eiffel sawise nuduhake bukti vaksin coronavirus utawa tes COVID-19 negatif.

Print Friendly, PDF & Email
  • Menara Eiffel dipesan ditutup ing wulan Oktober lan tetep ditutup kanggo pengunjung nganti saiki.
  • Walikota Paris, Anne Hidalgo uga nyambut pambukaan lan ngajak para pengunjung nemokake maneh tugu simbol kasebut.
  • Wiwit Rebo minggu ngarep, para pengunjung kudu nuduhake bukti vaksinasi utawa tes COVID-19 negatif amarga kasus coronavirus diwiwiti maneh.

Sawise sangang wulan dipateni amarga pandemi virus corona, tengara Paris sing paling apik wis dibukak maneh kanggo para pengunjung.

Sepisan maneh, para tamu diidini ngetik Menara Eiffel sawise nuduhake bukti vaksinasi coronavirus utawa tes COVID-19 negatif.

'Lady Wesi' saka Paris dipesan ditutup ing wulan Oktober lan tetep ditutup kanggo para pengunjung nganti saiki - penutupan paling dawa wiwit Perang Dunia II.

Dina iki, lift Eiffel Tower milih maneh para turis ing puncak 300 meter (1,000 kaki) lan pemandangan ibukota Prancis sing hebat nalika main-main.

"Pariwisata teka maneh ing Paris lan kita bisa maneh nuduhake rasa seneng, karo para pengunjung saka saindenging jagad, tugu iki lan Paris," ujare Jean-Francois Martins, kepala perusahaan operasi Menara Eiffel sing ngatur monumen kasebut atas jenenge Paris panguwasa kutha.

Walikota Paris, Anne Hidalgo uga nampi pambukaan lan ngajak para pengunjung supaya "nemokake maneh tugu lambang".

Jumlah pengunjung saben dina ing menara bakal diwatesi dadi 13,000 saben dinane tinimbang 25,000.

Lan wiwit dina Rebo minggu ngarep, para pengunjung kudu nuduhake bukti vaksinasi utawa tes COVID-19 negatif, selaras karo syarat sing ditindakake pemerintah saiki, amarga kasus coronavirus diwiwiti maneh.

"Temenan iku komplikasi operasional tambahan, nanging bisa diatur," ujare Martins.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar