24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis angkara News tanggung jawab Rusia Breaking News Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Plane Penumpang Kecelakaan ing Siberia, Kabeh 19 ing Papan Slamet Kacilakan

ditulis dening Harry Johnson

Standar keamanan penerbangan sipil Rusia wis suwe saya apik ing taun-taun pungkasan, nanging kacilakan, utamane nyangkut pesawat lawas ing wilayah sing adoh, ora umum.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pesawat Antonov An-28turboprop nabrak Siberia Rusia.
  • Pesawat sing nabrak kasebut dununge ana helikopter penyelamat Kementerian Darurat.
  • Kabeh 19 wong ing pesawat sing nabrak kasebut slamet saka landhesan.

Pesawat penumpang turboprop mesin kembar Antonov An-28, sing dioperasikake karo Siberian Light Aviation (SiLA), maskapai cilik sing nawakake penerbangan regional ing Siberia Rusia, ilang nalika mabur saka kutha Kedrovoye menyang kutha Tomsk.

Ora suwe sawise ilang saka radar, pesawat sing nabrak kasebut ditemokake karo helikopter penyelamat Kementerian Darurat sing dikirim kanggo nggoleki.

Miturut pejabat menteri, kabeh 19 wong ing pesawat sing nabrak kasebut slamet saka landhesan sing angel.

Kapten pesawat kasebut tugel sikile, nanging ora ana penumpang utawa kru sing ngalami cilaka parah, lan saiki dievakuasi saka lokasi kacilakan.

Miturut maskapai penerbangan Siberian Light Aviation Andrey Bogdanov percaya, mesin pesawat An-28 sing nabrak bisa uga gagal amarga kondisi cuaca ekstrem.

Kecelakaan dina iki kurang saka rong minggu sawise pesawat sing padha, Antonov An-26, nabrak tebing ing kahanan visibilitas sing kurang apik ing semenanjung Kamchatka sing adoh ing Timur Jauh Rusia, lan mateni kabeh 28 wong ing kapal kasebut.

Antonov-28, jinis pesawat sing padha sing ilang ing Tomsk, nabrak alas Kamchatka ing taun 2012, lan 10 wong tiwas. Penyidik ​​ujar manawa loro pilot kasebut mabuk nalika kecelakaan kasebut.

Standar keamanan penerbangan sipil Rusia wis suwe saya apik ing taun-taun pungkasan, nanging kacilakan, utamane nyangkut pesawat lawas ing wilayah sing adoh, ora umum.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar