24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Breaking News News Blanja Teknologi Pariwisata News Wire Plancongan Maneka Warta

Xiaomi Tionghoa Dethrones Apple minangka Pembuat Smartphone Paling gedhe nomer loro ing donya

Xiaomi Tionghoa ngilangi Apple minangka produsen smartphone paling gedhe nomer loro ing donya
Xiaomi Tionghoa ngilangi Apple minangka produsen smartphone paling gedhe nomer loro ing donya
ditulis dening Harry Johnson

Pengiriman Xiaomi wis munggah 300% ing Amerika Latin lan 50% ing Eropa Kulon, dibandhingake taun kepungkur.

Print Friendly, PDF & Email
  • Xiaomi ngembangake bisnis jaban rangkah kanthi cepet.
  • Sukses Xiaomi asale saka 83% lonjakan pengiriman smartphone perusahaan.
  • Dibandhingake karo Samsung lan Apple, rega jual umume Xiaomi udakara 40% lan 75% luwih murah.

Xiaomi Corporation China entuk pangsa 17% ing pengiriman smartphone global ing kuartal kaping 2021, ing mburine Samsung kanthi 19%, mula dadi produsen smartphone paling gedhe nomer loro ing donya, ngalahake saingan AS Apple Inc kanthi 3% ing pangiriman global. Apple mlebu nomer telu, kanthi pangsa pasar 14%. 

"Xiaomi ngembangake bisnis jaban rangkah kanthi cepet, "ujare agensi riset Canalys ing sawijining rilis pers, nyathet pengiriman Xiaomi wis melonjak 300% ing Amerika Latin lan 50% ing Eropa Kulon, dibandhingake taun kepungkur.

Laporan Canalys meksa saham perusahaan China luwih dhuwur 4.1% ing perdagangan Jumuah. Sukses Xiaomi asalé saka 83% lonjakan pengiriman smartphone perusahaan, nglawan kenaikan 15% kanggo Samsung lan mung mlumpat 1% kanggo Apple.

Nalika mlebu menyang pasar smartphone premium, produsen kabeh wiwit robot-cleaner nganti teko elektronik ngluncurake rong smartphone unggulan ing taun iki, kanthi Mi 11 Ultra nawakake salah sawijining sensor kamera paling gedhe sing wis diinstal ing smartphone. Nanging, rega jual rata-rata smartphone Xiaomi tetep murah dibandhingake karo Samsung lan Apple, sing nggawe konsumen dadi luwih apik.

“Yen dibandhingake karo Samsung lan Apple, rega jual umume [Xiaomi] udakara 40% lan 75% luwih murah. Dadi prioritas utama kanggo Xiaomi ing taun iki yaiku ningkatake dodolan piranti mewah, kayata Mi 11 Ultra. Nanging bakal dadi perang sing angel, "ujare laporan kasebut.

Saliyane smartphone, Xiaomi uga nyoba pasar liyane. Awal taun iki, perusahaan ngupayakake ngluncurake bisnis mobil listrik, lan ngumumake rencana investasi $ 10 milyar ing teknologi sajrone dasawarsa sabanjure.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar